Kürtaj sonrası doğum kontrol hapı

Who is Powerful

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
105
39
18
Arkadaşlar ben geçen hafta pazartesi günü 7. haftada bebeğimin kalbinin durması nedeniyle vakum kürtaj oldum. 7. gün ginera isimli ilaca başladım. Doktor iki ay korunun demişti. Fakat yönteminin bu olmayacağı konusunda beni uyarmadı! Zaten pko hastasıyım. Adetlerim ve hormon düzenim için daha önce bu ilaç verilmişti bana. Bu ilacı bıtraktığımın ikinci ayı gebe kalmıştım nasıl olsa olmaz diyerek korunmadığım için. Şimdi de zaten ilaçsız adet olmayacağımı ve korunma olayını düşünerek başladım.Bugün kontrolüm vardı .Ultrasonla bakıldı, rahim temiz dedi. Sorun şu ki korunma tekniği yanlışmış, bu ilaca başlamamalıymışım.Biraz tepki gösterdi doktor nedeni konusunda açıklama da yapmadı. :KK42:Ne gibi sakıncası olur benim için bu aşamada d.k hapının .Deneyimi olanlar lütfen benimle paylaşır mısınız?
 
Bence doğum kontrol hapı kullanıp hormonlarınızı iyice şaşırtmayın zaten pko varmış. Benim doktorum rahmi temiz ve toparlamış görünce ilk aydan sonra korunmayın bebek istiyosanız demişti. Ona rağmen hâlâ bebiş yok 7 ay oldu
 
Artık devam edecekmişim başladığım için .Öyle korkuttu ki zaten şuan bebek düşüncem yok psikolojik olarak toparlanmam lazım derken bir de bu çıktı başıma.:110:
 
Arkadaşım ben kullanıyorum yarım bırakmak doğru gelmedi. Doktorum neden doğru bulmadı ben de bilmiyorum. Ama ek yöntemler de kullanıyorum enfeksiyona karşı .15 gün geçti benim.
 
Arkadaşım ben kullanıyorum yarım bırakmak doğru gelmedi. Doktorum neden doğru bulmadı ben de bilmiyorum. Ama ek yöntemler de kullanıyorum enfeksiyona karşı .15 gün geçti benim.
Bana başla dediği için başladım bırakmam madem artık. 15 gün ilişki yasak zaten. Ama tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inşallah koruyucudur gerçekten. Size de çok teşekkür ederim dikkate alıp cevap verdiğiniz için
 
Rica ederim.Yok sakın bırakmayın regly düzeni bozuluyormuş.Doktorlara her şeyi kendimiz sormamız gerekiyor malesef bana korun dedi ama ne ile o muamma.Ben hapla korunuyordum daha önce zaten anca onunla regly oluyorum.Sizin böyle bir durumunuz yoksa sakıncalı değildir bence hap.Benim durumumdakilerin kullanmaması gerekiyordur belki. Ben de umarım bir cevap alabilirim henüz almış değilim.
 
Back
X