Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası gebelik ve pkos

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebruli48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
31
15
38
33
Merhabalar.. 2 ay önce 6+4 günlük olan bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum ayrıca pkosluyum.. Yeniden denemeye başladık acaba aramızda pkoslu olup kürtajdan sonra kolay hamile kalanlar var mı..?

Merhabalar.. 2 ay önce 6+4 günlük olan bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum ayrıca pkosluyum.. Yeniden denemeye başladık acaba aramızda pkoslu olup kürtajdan sonra kolay hamile kalanlar var mı..?
Evet ben iki buçuk aylık kalbi durdu kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim geçmiş olsun canım

Bende martta kurtaj oldum bu ay denedik ama sanırım olmadi hiçbir şey hissetmiyorum ins saglikli gebeliklerimiz olur en kısa ve hayırlı zamanda

Tebrik ederim
Benimde bir dış gebelık
Bir de 9 haftalık kalp durması sonucu kurtajım var o yüzden merak ettim
Ah canım kızımdan önce iki düşüğüm vardı kızımdan sonra bir kürtaj..bu beşinci gebeliğim inşallah Rabbim bize bağışlasın..sebebini araştırmadan tekrar hamile kalma..kan pıhtılaşma testi genetik test falan yaptır muhakkak

Benimxe oglumdan önce 3 gebelik kaybım var sonra oglum oldu oglumdan sonra da kurtaj oldum gebe kalmak için borsey denediniz mi

Ever yaptıracagım inşallah doktorum her türlü kan sulandırıcıya başlayacak bir daha gebe kalırsam eger
Sizin bi sebebi var mıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…