- 9 Mart 2025
- 74
- 14
- 3
- 24
- Konu Sahibi zeynosundunyasi
Kızlar mayıs sonu maalesef kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için. Doktorum ilk âdet sonrası deneyebilirsiniz problem yok dedi. Şimdi ben dün adet oldum. Doktorum bu ay olmayabilirsin bi sonraki ay olabilirsin demişti ama tam bir ay geçti ve oldum. Benim gibi olup hemen deneyen oldu mu ve hani sonraki gebelikte sorun yaşadınız mı.
Yani açıkçasını aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum bu yüzden çok tedirginim. Çok istiyorum ama bi tarafımdaki o korkuyu yenemiyorum.
İlk gebelikteli patoloji sonucum temiz çıktı. Doktor ilk gebeliklerde olabilecek bi durum dedi yaşadığım duruma. 18 inde kan pıhtılaşması için vs test vermeye de gideceğim ama yine de tereddüt ediyorum. Sonuçları mı beklesem yoksa denesem mi çok arada kaldım.
Yani açıkçasını aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum bu yüzden çok tedirginim. Çok istiyorum ama bi tarafımdaki o korkuyu yenemiyorum.
İlk gebelikteli patoloji sonucum temiz çıktı. Doktor ilk gebeliklerde olabilecek bi durum dedi yaşadığım duruma. 18 inde kan pıhtılaşması için vs test vermeye de gideceğim ama yine de tereddüt ediyorum. Sonuçları mı beklesem yoksa denesem mi çok arada kaldım.