- 15 Ekim 2020
- 860
- 556
- 18
- Konu Sahibi Tek duam2746
-
Peki onu nasıl yaptırıyoruz nereye başruvu yapmam gerekiyorBen 16 haftalıkken düşük yaptım sonuçta bişi çıkmadı şimdi pıhtılaşma testi yaptırdım sonuç bekliyorum
Benim ilk düşügüm olduğu için bir dusukte devlette yapmıyorlar iki veya üçte yapıyorlar ben özelde yaptırdım doktorumdan kendim istedimPeki onu nasıl yaptırıyoruz nereye başruvu yapmam gerekiyor
Sağlıcakla bebeklerimize kavuşmamız tez zamanda nasip olur inşallahBende 13 haftalık düşük yaptım genetik sonucumuz temiz çıktı
İnşallahSağlıcakla bebeklerimize kavuşmamız tez zamanda nasip olur inşallah
Âmin inşallahSağlıcakla bebeklerimize kavuşmamız tez zamanda nasip olur inşallah
Benim 9.ve 6.haftalarda iki dusugum oldu kurtaj materyali patolojiye gitti zaten patolojiden bi sonuc cikmiyor genelde bu kürtaj malzemesidir bebege aittir diye rapor yazıyolar. Ardindan tibbi genetik bolumunde kan verdik kromozomlara baktilar hem esimde hem bende sonra pıhtılaşma var mi diye benden ekstra kan alındı ayriyetten dusukleri tetikleyen baska bir sorun varmı diye romotoloji bolumude detayli tarama ve inceleme yaptı aadece az bir oranda pihtilasma ciktiİki boş gebelik sonrasında kürtajla alınan fetüste genetik test yaptırdık henüz sonucu çıkmadı bu şekilde genetik test yaptıranlar var mı sonuçlarınızda ne çıktı ve çıkan sonuca göre tedavi uygulandı mı bilgilenirizi paylaşırmısınız en azından ön bilgim olsun şimdiden teşekkür ediyorum
Anladım Teşekkür ederimBenim 9.ve 6.haftalarda iki dusugum oldu kurtaj materyali patolojiye gitti zaten patolojiden bi sonuc cikmiyor genelde bu kürtaj malzemesidir bebege aittir diye rapor yazıyolar. Ardindan tibbi genetik bolumunde kan verdik kromozomlara baktilar hem esimde hem bende sonra pıhtılaşma var mi diye benden ekstra kan alındı ayriyetten dusukleri tetikleyen baska bir sorun varmı diye romotoloji bolumude detayli tarama ve inceleme yaptı aadece az bir oranda pihtilasma cikti
Direk tıbbi genetik bölümünden randevu mü aldınız yoksa kadın doğum mu sıra veriyorBenim 9.ve 6.haftalarda iki dusugum oldu kurtaj materyali patolojiye gitti zaten patolojiden bi sonuc cikmiyor genelde bu kürtaj malzemesidir bebege aittir diye rapor yazıyolar. Ardindan tibbi genetik bolumunde kan verdik kromozomlara baktilar hem esimde hem bende sonra pıhtılaşma var mi diye benden ekstra kan alındı ayriyetten dusukleri tetikleyen baska bir sorun varmı diye romotoloji bolumude detayli tarama ve inceleme yaptı aadece az bir oranda pihtilasma cikti
Tibbi genetikten randevu aldim. Romotolijideb ayri randevu aldimDirek tıbbi genetik bölümünden randevu mü aldınız yoksa kadın doğum mu sıra veriyor
Ben universite hastanesinde yaptirdim. İki secenek sundular ya esimden ve bnden alinan kanlar ktü tip fakultesinde incelenecekti ya da kanlar ucret karsiligi ist veya ankaraya gonderilecekti bizde istanbulu tercih ettik sanirim 300 tl odemistik. Geri kalanlar ktü de yapildi pihtilasma testi romotoloji bolumunun incelemeleri vsTarih olarak baya geçmiş ama bende şu anda ikinci kez kalp durmasıyla kürtaj olucam ve kürtajdan sonra bebeği genetik incelemeye göndericez siz nerde ne kadara yaptırmıştınız acaba cevap verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?