• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suakc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
7. Haftalıkken bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum Mart'ta . Normalde 2 gün önce 3. adetimi görmem gerekiyordu ama olmadım. Geri çekilme ve prezervatif kullanıyoruz. Geri çekilmenin zaten kesin bir koruyuculuğu yok. Ama bu ay adet olacakmışım gibi de hissetmiyorum. Arada mide bulantım oluyo ama sık değil kasıklarımda da tatlı tatlı bir ağrı var gibi ilk gebeliğimde çok erken öğrenmiştim ama haftasıyla son adet tarihim uymuyordu. Şimdi de endişeliyim yine aynı şeyleri yaşamaktan ve testi hemen yapmaktan korkuyorum. Bu tarz bir durum yaşayan var mı ? 3. Adeti geciken ama kendince korunan 🥹

Korkunun ecele faydası yok kardeşim olacaklarin önüne geçilmiyor bazen ama iki yöntemle korunmussunuz bu yöntemle hamilelik ihtimalini düşük ama test yapmam gerekir şüphen varsa sonuç ne olursa olsun sizin için hayırlısı olsun.bende 7 Mayıs'ta kürtaj oldum 13 haftalık kalbi durdu ama iki hafta sonraki kontrolde doktorum bana Bebek dusunuyorsan folik asite devam çalışmalara başlayabilirsiniz dedi.

Korkunun ecele faydası yok kardeşim olacaklarin önüne geçilmiyor bazen ama iki yöntemle korunmussunuz bu yöntemle hamilelik ihtimalini düşük ama test yapmam gerekir şüphen varsa sonuç ne olursa olsun sizin için hayırlısı olsun.bende 7 Mayıs'ta kürtaj oldum 13 haftalık kalbi durdu ama iki hafta sonraki kontrolde doktorum bana Bebek dusunuyorsan folik asite devam çalışmalara başlayabilirsiniz dedi.
Bende folik asite başladım doktor 3 ay çocuk düşünmeyin dedi ama insan yine de hevesleniyor işte. Bu akşamda test yaptım negatif çıktı büyük ihtimalle adet döngüm değişicek ondan böyle oldu. Nolur nolmaz 10 daha beklerim olmazsam doktoruma giderim

Bende folik asite başladım doktor 3 ay çocuk düşünmeyin dedi ama insan yine de hevesleniyor işte. Bu akşamda test yaptım negatif çıktı büyük ihtimalle adet döngüm değişicek ondan böyle oldu. Nolur nolmaz 10 daha beklerim olmazsam doktoruma giderim
Seni çok iyi anlıyorum benim adımı hafifleten belkide biraz doktorumun bu kadar olumlu konuşması ve sabırsız bir insanım bana bekle dese muhtemelen daha kotu olurdum 36 37 gün ölmüştür kürtaj olalı ama inan bu kadar beklemek bile beni mutsuz etti gerçi beklemedik calismalara devam ettik ama bu ay tutmadı🙄 şimdi bitmesini bekliyorum reglimin inşallah devam sonra

Seni çok iyi anlıyorum benim adımı hafifleten belkide biraz doktorumun bu kadar olumlu konuşması ve sabırsız bir insanım bana bekle dese muhtemelen daha kotu olurdum 36 37 gün ölmüştür kürtaj olalı ama inan bu kadar beklemek bile beni mutsuz etti gerçi beklemedik calismalara devam ettik ama bu ay tutmadı🙄 şimdi bitmesini bekliyorum reglimin inşallah devam sonra
Bende şehir değişikliği yapıcam aslında orda olsun istiyodum düzenimi kurmak doktor araştırması yapmak istiyordum. İnşallah en kısa zamanda Rabbim kucağınıza sağlıcakla bebeğinizi almayı nasip eder. Allah kimseyi böyle imtihanlardan geçirmesin çok zor alışmak

Amin inşallah 🤲

Back
X