- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
- 103
- Konu Sahibi Zumrafatime
-
Normal benim de hiç olmadıMerhaba kızlar dün Kürtaj oldum 6+4 te kalmıştı gelişimi 9. Haftada oldum. Kürtajdan sonra sedyeden kaltigimda bir kez kan geldi. Sonra hiç kanamam olmadı. Leke de hala yok. Bu iyi bir şey mi? İlk kurtajimda çok kanamam olmuştu bunda olmayinca şaşırdım.
Çok şükür. Doktor iyi temizleyince de kanama olmuyor diye görmüştüm. O kadar odaklanmisim ki kanama olacak yine diye olmayınca da tedirgin oldum. Sağolun böyle olanları görünce rahatlıyor insan.benimde öyle bi iki kez sildikce peceteye gelen kanamam oldu ob kadar. sonra kontrol gunumde de tertemız cıkmıstı rahmım
Normal benim de hiç olmadı
haklısınız bende tedirgin olmuştum hatta ağrım sızım da hiç olmadı millet çok korkutmuştu am şükürÇok şükür. Doktor iyi temizleyince de kanama olmuyor diye görmüştüm. O kadar odaklanmisim ki kanama olacak yine diye olmayınca da tedirgin oldum. Sağolun böyle olanları görünce rahatlıyor insan.
Evet ya benim de ağrım yok şükü Aslında bu çok güzel bı şey ilk kürtaja göre daha rahatım. Tecrübeli olduğum için kimseyi yanımda istemedim o yüzden öyle yorumlar duymuyorum bu defa. İnsanlar teselli degil felaket tellalı. Allah im tekrar yaşatmasın size de.haklısınız bende tedirgin olmuştum hatta ağrım sızım da hiç olmadı millet çok korkutmuştu am şükür
amin inşallah size deEvet ya benim de ağrım yok şükü Aslında bu çok güzel bı şey ilk kürtaja göre daha rahatım. Tecrübeli olduğum için kimseyi yanımda istemedim o yüzden öyle yorumlar duymuyorum bu defa. İnsanlar teselli degil felaket tellalı. Allah im tekrar yaşatmasın size de.
Geçmiş olsun canım ilk kurtajim benimde kanamalı ve ağrılıydi şimdilik iğneyle düşürüyorum değerim az birşey düşmüş daha sıfırlanmadı inşallah tez zamanda sağlığımıza kavuşuruzEvet ya benim de ağrım yok şükü Aslında bu çok güzel bı şey ilk kürtaja göre daha rahatım. Tecrübeli olduğum için kimseyi yanımda istemedim o yüzden öyle yorumlar duymuyorum bu defa. İnsanlar teselli degil felaket tellalı. Allah im tekrar yaşatmasın size de.
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sifirlansinGeçmiş olsun canım ilk kurtajim benimde kanamalı ve ağrılıydi şimdilik iğneyle düşürüyorum değerim az birşey düşmüş daha sıfırlanmadı inşallah tez zamanda sağlığımıza kavuşuruz
Şükür bari sıkıntısız atlatırsınAllah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sifirlansinbenim bu kürtajda vajinal ilaç da verilmedi küçük dedi doktorum. İlaç yuklememize gerek yok dedi. İnşallah dedigi gibidir direkt kürtaja aldı
Çok şükür tabi ama ben düşmesini tercih ederdim. Bir önceki kürtajın travmaları gecmemisken bu defa yenileri eklendi. Çok zor inşallah sizin için gerek kalmaz. Allah kolaylastirsinŞükür bari sıkıntısız atlatırsın
Amin inşallahÇok şükür tabi ama ben düşmesini tercih ederdim. Bir önceki kürtajın travmaları gecmemisken bu defa yenileri eklendi. Çok zor inşallah sizin için gerek kalmaz. Allah kolaylastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?