B Bayanvil Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2020 323 137 23 29 17 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanvil #1 Kürtaj sonrası ikinci adette sıkıntı yaşayan var mı..varsa nasıl tedavi gördüler veya herhangi bi çözüm var mı
Kürtaj sonrası ikinci adette sıkıntı yaşayan var mı..varsa nasıl tedavi gördüler veya herhangi bi çözüm var mı
medusares Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2019 3.833 10.845 158 17 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanvil #2 Kürtajdan sonra 6 ay sıkıntı yaşadım yani çok duzensizlesmisti sonra düzeldi. Kürtaj sonrası kontrollerinizi yaptirdiysaniz normal bir durum
Kürtajdan sonra 6 ay sıkıntı yaşadım yani çok duzensizlesmisti sonra düzeldi. Kürtaj sonrası kontrollerinizi yaptirdiysaniz normal bir durum
B Bayanvil Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2020 323 137 23 29 17 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanvil #3 medusares .!.: Kürtajdan sonra 6 ay sıkıntı yaşadım yani çok duzensizlesmisti sonra düzeldi. Kürtaj sonrası kontrollerinizi yaptirdiysaniz normal bir durum Genişletmek için tıkla... Komtrollerde sıkıntı yok.. Peki hamile kaldınız mı tekrar
medusares .!.: Kürtajdan sonra 6 ay sıkıntı yaşadım yani çok duzensizlesmisti sonra düzeldi. Kürtaj sonrası kontrollerinizi yaptirdiysaniz normal bir durum Genişletmek için tıkla... Komtrollerde sıkıntı yok.. Peki hamile kaldınız mı tekrar
medusares Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2019 3.833 10.845 158 17 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanvil #4 Bayanvil .!.: Komtrollerde sıkıntı yok.. Peki hamile kaldınız mı tekrar Genişletmek için tıkla... Hayır ama ben de amh düşüklüğü var hamile kalmam da sansti işte
Bayanvil .!.: Komtrollerde sıkıntı yok.. Peki hamile kaldınız mı tekrar Genişletmek için tıkla... Hayır ama ben de amh düşüklüğü var hamile kalmam da sansti işte
B Bayanvil Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2020 323 137 23 29 18 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanvil #5 medusares .!.: Hayır ama ben de amh düşüklüğü var hamile kalmam da sansti işte Genişletmek için tıkla... Anladım tşk ederm
medusares .!.: Hayır ama ben de amh düşüklüğü var hamile kalmam da sansti işte Genişletmek için tıkla... Anladım tşk ederm