Kurtaj sonrası ikinci adeti geç gelen var mı

elos1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
205
36
28
25
Bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ilk adetim 25 gün sonra oldu ikinci adetim 35 gün oldu hayla olmadım böyle olanlar var mı bilgilendirir misiniz

Benim 6 aydır düzene girmedi. 28 günde bir olan adetim 34 - 32 bazen 30 günde falan gelmeye başladı.

Ayrıca kaçıncı haftada kalbi durdu ? İlk kez mi yaşadınız ? Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı ?

Bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ilk adetim 25 gün sonra oldu ikinci adetim 35 gün oldu hayla olmadım böyle olanlar var mı bilgilendirir misiniz
Aynı durumdayım benimde bugün 30.gün 2.regl başlamadı daha önceden çok düzenliydi halbuki

Ayrıca kaçıncı haftada kalbi durdu ? İlk kez mi yaşadınız ? Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı ?
12. Haftada durdu evet ilk kez tüp bebekte benimki genetik testleri de yaptık birsey çıkmadı sizde mi aynı durumdasınız

12. Haftada durdu evet ilk kez tüp bebekte benimki genetik testleri de yaptık birsey çıkmadı sizde mi aynı durumdasınız
Üzüldüm çok geçmiş olsun. Ben pıhtılaşmadan kaybettim bebeğimi. 6 aydır düzensiz reglim. Bu ay da kimyasal gebelik geçirdim.

Benim de 2 gün sonra 2 ay olacak kürtaj olalı.
İlk reglim kürtajdan 25 gün sonra geldi.
Şu an ikinci reglim sürüyor, bir kaç gün gecikti, hatta bu bir kaç günde bir sürü gebelik testi yaptım, hepsi pozitif çıktı ama regl oldum, kanda da negatif zaten .
Kimyasal gebelik oldu sanırım.
Kürtajdan sonra sizde de kanama miktarı arttı mı?
Bende fazlasıyla arttı,zaten yoğun ve ağrılı geçiyordu şimdi daha da kötü geçiyor.

Benim 2. regl hala gelmedi 35 gün oldu neden böyle oldu acaba doktor 10 gün daha bekle gelmezse ilaç vericem dedi çok şaşkınım niye gelmiyor

Bende şu an 2. Rglimi bekliyorum normalde düzenli olan reglim şu an bir türlü gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…