Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayım benimde bugün 30.gün 2.regl başlamadı daha önceden çok düzenliydi halbukiBebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ilk adetim 25 gün sonra oldu ikinci adetim 35 gün oldu hayla olmadım böyle olanlar var mı bilgilendirir misiniz
12. Haftada durdu evet ilk kez tüp bebekte benimki genetik testleri de yaptık birsey çıkmadı sizde mi aynı durumdasınızAyrıca kaçıncı haftada kalbi durdu ? İlk kez mi yaşadınız ? Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı ?
Üzüldüm çok12. Haftada durdu evet ilk kez tüp bebekte benimki genetik testleri de yaptık birsey çıkmadı sizde mi aynı durumdasınız
2.reglinizi mi 55 gün sonra oldunuz55 gün sonra oldum
Merhaba 2.adetinizi oldunuz mu ben hala olamadım 37. gün bugünBebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ilk adetim 25 gün sonra oldu ikinci adetim 35 gün oldu hayla olmadım böyle olanlar var mı bilgilendirir misiniz
Bende olmadım hamileymiş megerseMerhaba 2.adetinizi oldunuz mu ben hala olamadım 37. gün bugün![]()
Tebrik ederim ben hamile değilim ama olmadım dahaBende olmadım hamileymiş megerse