Kürtaj sonrası iltihap

Eriss

Geççek geççek💫
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
726
569
53
Merhaba kızlar,
Ben geçen hafta boş gebelikten dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım. Kontrole gittiğimde ultrasyondan baktı iltihap var dedi. Fitil ve antibiyotik yazdı. Antibiyotik bende yan etki yaptı doktora yazdım kullanma ilacı dedi. Bir sorun olmaz mı diye yazdım cevap vermedi. Başka bir doktora mı gitsem bilemedim midem rahatsız antibiyotikler iyi gelmiyor içmesem iltihap kendiliğinden geçer mi başka yolu var mi yoksa sonrası için sorun olur mu? Başından böyle birsey geçen varsa fikirlerini belirtirse çok sevinirim.

Canımm iltihap herkese olurr ilaç çok etki ettiyse içme zaten bazı doktorlar böyle cvp vermezya
bazı şeylere ayar oluyorumm yaa banada yaparlardıı nefret ettimm ondan
sana tavsiyemm ilacı milacı bırakk direk soğan kürü yap annemdede iltihap çok oldu hep soğan kürü yaptıı
15 gün doktora gitti doktor şaşırdı nasıl gitti diye annemde ilaç içmedi

Canımm iltihap herkese olurr ilaç çok etki ettiyse içme zaten bazı doktorlar böyle cvp vermezya
bazı şeylere ayar oluyorumm yaa banada yaparlardıı nefret ettimm ondan
sana tavsiyemm ilacı milacı bırakk direk soğan kürü yap annemdede iltihap çok oldu hep soğan kürü yaptıı
15 gün doktora gitti doktor şaşırdı nasıl gitti diye annemde ilaç içmedi
Teşekkür ederim canım cevabın için. Sogan kuru yapıyordum adet düzeni için iltihap da kurutuyorsa çok daha iyi olur benim icin. Fitil bittikten sonra başlayım o halde umarım geçer.

• Beğen
Reactions: Jou
Teşekkür ederim canım cevabın için. Sogan kuru yapıyordum adet düzeni için iltihap da kurutuyorsa çok daha iyi olur benim icin. Fitil bittikten sonra başlayım o halde umarım geçer.
geçer geçerrr olurr fitil bitince yapp adet içinde bende içtimm iltihap içinde içmiştimm zaten soğan suyu herder deva derler gerçektende öyle :))

Back
X