- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Sali günü kurtaj oldum 2 gündür pembe lekelenme şeklindeydi ama bugun kirmizi adet gibi geliyor normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kürtaj sonrası ilk iki gün çok az gelmişti kanama, sonra yoğunlaşmıştı hatta adet kanamasından çok daha fazlaydı. 20 gün boyunca da azalarak gelmeye devam etti, normal olduğunu düşünüyorum. Kişiye göre kanama süresi uzayabiliyor yada daha kısa sürebiliyormuş.Sali günü kurtaj oldum 2 gündür pembe lekelenme şeklindeydi ama bugun kirmizi adet gibi geliyor normal mi
normal cnm benim 10 ğün oldu yeni bitti kanama agrılarım devam ediyor ara araSali günü kurtaj oldum 2 gündür pembe lekelenme şeklindeydi ama bugun kirmizi adet gibi geliyor normal mi
dr sordum cnm normal dedi 1 hafta gelebilirRegl dongun başlamış olabilir Kanama olmaması lazım
Cok geçmiş olsun sizede kac haftalik kaybettiniznormal cnm benim 10 ğün oldu yeni bitti kanama agrılarım devam ediyor ara ara
Benimde ilk 2 gün leke şeklindeydi simdi kirmizi geliyorBenimde kürtaj sonrası ilk iki gün çok az gelmişti kanama, sonra yoğunlaşmıştı hatta adet kanamasından çok daha fazlaydı. 20 gün boyunca da azalarak gelmeye devam etti, normal olduğunu düşünüyorum. Kişiye göre kanama süresi uzayabiliyor yada daha kısa sürebiliyormuş.
geçen yıl 8 haftalık bu sefer ki 5 tüp bebekti ikisideCok geçmiş olsun sizede kac haftalik kaybettiniz
Normal olduğunu düşünüyorum, benim 1 ay geçti kürtajın üzerinden hala kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor.Benimde ilk 2 gün leke şeklindeydi simdi kirmizi geliyor
Cok geçmiş olsunBenimde kürtajdan sonra ilk iki gün çok az geldi sonra kayboldu ..bugün 15. Gün hafif kanama var dünde biraz vardı..bugün kontrole gidicem ne diyecek acaba doktor
Benımde 27 gun oldu bugun yıne pembe kırmızıya calan akıntı gelmeye baskası ne zaman adet oldunuz bu aradaNormal olduğunu düşünüyorum, benim 1 ay geçti kürtajın üzerinden hala kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor.
45 gün sonrasında adet olmuştum..Benımde 27 gun oldu bugun yıne pembe kırmızıya calan akıntı gelmeye baskası ne zaman adet oldunuz bu arada