• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası kanama

Bir tanıdıgim var o da hamile kalıp kalp atislari duruyordu kan pıhtılaşması çıkmış doğuma kadar iğne vuruluyordu farketmese şimdiki çocuğunu da kaybedecek mis kan pıhtılaşma testi yapmanı öneririm benimki boş gebelikti genetige gitti
Bizde genetik testleri yaptırcaz canım doktor önerdi zaten bakalım Bebegi de yolladılar Genetiğe zaten

Bizde genetik testleri yaptırcaz canım doktor önerdi zaten bakalım Bebegi de yolladılar Genetiğe zaten
İleride kan pıhtılaşma testi yapmanı öneririm senin durumunda olan bi kişi var yaptırdı canım onunda kaçıncı gebeliği hep kalbi duruyomus bebeğe kan gitmiyor Muş test sayesinde ogrendiler bende yaptırmak istiyorum ama pahalı imiş devlette yapılıyorsa baktiracam benim durum tabi farklı ama yiende yaptrmak isterim

İleride kan pıhtılaşma testi yapmanı öneririm senin durumunda olan bi kişi var yaptırdı canım onunda kaçıncı gebeliği hep kalbi duruyomus bebeğe kan gitmiyor Muş test sayesinde ogrendiler bende yaptırmak istiyorum ama pahalı imiş devlette yapılıyorsa baktiracam benim durum tabi farklı ama yiende yaptrmak isterim
O da genetik testinin içindeymiş canım ona da bakılıyomus Bakalım Genetiğe gidelim görcez

kürtajdan on gün sonrası gittim ben normal rahim içi temiz demişti anlattım durumu adetten az ise olabilir demişti geçer bakalım
Konu açtığın için henüz doktora gitmedin sandım üç kez kürtaj oldum ben üç günden sonra azalarak bitecek bir haftada bitmezse gel sorun vardır demişti doktor gerçekten ilkinde bitmedi ve sorun oldu diğerleri dediği gibi son buldu. Geçmiş olsun

Konu açtığın için henüz doktora gitmedin sandım üç kez kürtaj oldum ben üç günden sonra azalarak bitecek bir haftada bitmezse gel sorun vardır demişti doktor gerçekten ilkinde bitmedi ve sorun oldu diğerleri dediği gibi son buldu. Geçmiş olsun
Sağol ban iki hafta oldu bitmedi bende uzun sürdü diye düşünüyorum su an ne gibi sorun oldu sizde bitmediginde ?

[/QUOTE sana da geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin hiçbir kadına bu acıyı

Sağol ban iki hafta oldu bitmedi bende uzun sürdü diye düşünüyorum su an ne gibi sorun oldu sizde bitmediginde ?
İçerde hematom yani kan pıhtısı oluşmuştu o yüzden azar azar gelmeye devam ediyormuş kanama tekrar onu temizlemişlerdi sonra kanamada tamamen kesildi zaten

Karın kasık sırt ve bacak ağrısı yaşayan var mı?
Ara ara karın kasık ağrısı oluyor sırt ve bacak ağrısı bu ara hep var işlemden sonra olabiliyormuş sizlerdede oldumu acaba?

Back
X