Kürtaj sonrası KANAMA..

badedilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
25
3
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar 30 temmuz bebeğimi kaybettim 10 haftalık kürtaj oldum ..Şuan halen bazen cok bazen az kanamam sürüyor dr kontrol sonucu temiz ve gayet normal hersey dedi ama benim aklıma takılan bu kanama neden cok uzadı dr sordum 40 lı sayılabılecegımı söyledı bu sekıl uzun süren kanaması olan arkadaşlarımdan cevap beklıyorum sevgiler...

canım geçmiş olsun ben de 12 ağustosta 6 aylık bebeğimi kaybettim.normal doğum artı kalan parçalar için kürtaj oldum ben..benim de o günden beri kanamam devam ediyor...rahminde parça kalmadıysa doktor temiz dediyse endişelenme.cumartesi kontrole gittim ben doktor daha 20 gün hatta 1 aya kadar kanaman olabilir normal dedi.yalnız takip et kanamalrını aşırı gelir ayrıca kötü koku ve değişik renk olursa görüşelim dedi..endişelenme yani...

ben de sekiz haftalık gebeyken kürtsj oldum, bebeğimin kalbi atmıyordu.20 ağustosta aldılar yani beş gün önce. sadece ilk gün bir tanecik ped batıracak kadar kanamam geldi. ama iki gündür kahverengimsi pembemsi akıntım var yalnızca tuvalete oturunca tuvalet kağıdının üzerinde görüyorum. umarım kötü bir şey yoktur.çok korkuyorum. rahim yapışması falan...keşke okumasaydım o riskleri. dr da 4-6 hafta sonra adet göreceksin, gör öyle gel kontrole dedi. bazı siteler 1 hafta sonra kontrol edilmeli yazmış. kafam karıştı.

sedase ben kürtajdan 10 gün sonra gittim doktora vajinal ultrasonla baktı rahimde birşey kalmış mı diye.bence adetini görmeden bir görün derim.20 agustosta olmussun kürtaj yani ayın 30 u 1 i gibi git derim.ne olacak ki...bir zararı olmaz 2 dk da bakıyolar hem için de rahat olur...geçmiş olsun...

geçmiş olsun kızlar çok üzüldüm durumuza allah sağlık versin size

canım seninle aynı tarihte aynı şeyleri yaşamışız ben bi hafta önce regli oldum dr biraz erken olmuşsun dedi sen oldunmu?

canım seninle aynı tarihte aynı şeyleri yaşamışız ben bi hafta önce regli oldum dr biraz erken olmuşsun dedi sen oldunmu?

hayır canım daha 5 gün oldu kürtaj olalı.ilk gün az kanamam oldu, iki gün bir şey olmadı. dün ve bugün de kahverengi pembe arası akıntım var. birkç gün rahmim hafif hafif sızladı.fiziksel acı geçiyor da, içim yanıyor bebeğime,o geçecek gibi değil.

evet, haklısın. aslında kürtajdan bir saat sonra karından ultrasonla baktı ama vajinal daha net sonuç verir. artık kadın doğumcu göresim gelmiyor 1no2: yine de gitmem lazım, yoksa içim rahat etmeyecek.

doğruya ben temmuzda sen ağustos kendini sıcak tut arada karın şişlği olur biraz üşütrsen allh gönlündeki yarayı tez sarsın canım

kızlar ne yapalım,bu da bizim sınavımız...üzülelim,ağlayalım ama nolur kendimizi bırakmayalım ki yeniden bebişlerimiz olsun...ben yaza kadar düşünmüyorum...doktorum da en az 6-8 ay bekle dedi...sizde kendinize iyi bakın beslenmenize,kilonuza en önemlisi de ruh sağlığınıza dikkat edin...Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah...kucaklarımızı bebişlerimizle doldurur...

kızlar merhaba benimde bebeğimin kalp atışları yok kürtaj yapılacak, tüp bebekti benimki, yarın sonkez birdaha bakılacak, bu arada bebek 7+1günlük bugün, hala yoksa kalp atışları kürtaj yapılacak, çok korkuyorum, kürtaj olacağım aklımın uucundan geçmezdi, moralman zaten üzgünüm ve iyi değilim, ama yapacak bişey yok, allahın takdiri.

kürtajı nerde yaptırdınız, nekadar ödediniz, ssk ödüyormu, cvp yazarsanız sevinirim, bide ayrıca hazırlığım nasıl olmalı arkadaşlar kürtaja girerken, karnım aç mı olmalıyım, anestezi yapıyorlar değil mi?

canım geçmiş olsun, allah sabır versin. sigortayla anlaşması olan özel bir hastanede 170 liraya oldum. genel anestezi yapıldı, iyi muamele gördüm. ve her yer çok temizdi. sanırım devlet hastaneleri sigortalı olsan da 100 küsür liraya yapıyormuş.

Canım tüp bebek forum da yazmıştın sanırım....heyecanla kalp atışı bekliyodun ...Aklım karışık karıştırmşta olabilirim..Ben bebeğimi 10 gün önce aldırmak zorunda kaldım..tüp bebekti ve kalbi durmuştu...aç gitmiştim tesadüf kontrole,hemen aldılar...anestezi yapıyolar tabii.yumurta toplamadan daha ağır bi anestezi çünkü odamda bayağı yattıktan sonra ayılmışım..çok ağrı olmuyo hafif bi kasık ağrısı..onu da üzüntüden hissetmiyosun zaten.....benim hiç kanamam olmadı demiştim ama 4 gün sonra başladı hala ara ara devam ediyo...doktor kontrol etti normal dedi...ben tüp bebek doktoruma kontrole gitmiştim...kürtaj diyince başka doktor aarayamdık o anda..zaten öleli bi hafta ,zehirlenecekmişim ...memorialde yaptırdım 850 verdik...Allahım sana sabır versin.....

canım allah sanada sabırlar versin, çok üzüldüm, bunuda yaşamak varmış kaderimizde, zamanı değilmiş demekki, bekleyeceğiz artık, bende yarın olayım bi kürtajı, kendimi en kısa zamanda toparlayıp, rahmimde düzeldiği zaman tekrar deneyeceğim kısmetse, herşeyi allah bilir cnm, evet heyecanla kalp atışı bekliyordum ama çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım, halada sanki bi cenaze haberi almış gibiyim, ama işim ile uğraşarak unutmaya çalışıyorum, yada kendimi kandırıyorum, artık hiç bişey bilmez oldum, allahtan herşeyin hayırlısı, bize düşen bol bol dua etmek, yinede ona binlerce kez şükürler olsun....

evet cnm, benim tüp bebek yaptırdığım yerde ssk ile anlaşmalı bende öyle yaklaşık bi fiyata yaptırabilirm, temiz yapsınlar zarar vermeden yapsınlarda, nekadar tutuyorsa veririm, napalım bu uğurda zaten çok paralar harcadım ben, yazık oldu ama kısmet....

Merhaba arkadaşlar,
hepimize sonsuz sabırlar diliyorum.
ben de geçen hafta 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.
kürtaj işlemini lokal(!) anestezi ile yaptıklarını söyleselerde ben herşeyi canlı canlı hissettim, dayanılacak bir acı değil...
50 dakika boyunca avazım çıktığı kadar bağırdım, çırpındım, yalvardım "dayanamıyorum ne olur beni bayıltın" diye...
ama ne fayda...
Bir de üstelik doktorum tarafından azarlandım bu acılara dayanamadığım için...
Çektiğim acıya mı yanayım, yüreğimdeki evlat acısına mı, yoksa bebeğini yeni kaybetmiş bir anneye yapılan hakaretlere mi?
herkes doktor olmasın ya...
insanlığını kaybetmemiş merhametli insanlar dr olsun...
dilerim böylesi bir acıyı kimse yaşamasın.
Allah hepimize en kısa problemsiz geçen bir gebelik döneminden sonra zamanda sağlıklı, sıhatli güzel yavrularımızı kucaklarımıza alamamızı nasip etsin...
sonsuz sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…