ben de sekiz haftalık gebeyken kürtsj oldum, bebeğimin kalbi atmıyordu.20 ağustosta aldılar yani beş gün önce. sadece ilk gün bir tanecik ped batıracak kadar kanamam geldi. ama iki gündür kahverengimsi pembemsi akıntım var yalnızca tuvalete oturunca tuvalet kağıdının üzerinde görüyorum. umarım kötü bir şey yoktur.çok korkuyorum. rahim yapışması falan...keşke okumasaydım o riskleri. dr da 4-6 hafta sonra adet göreceksin, gör öyle gel kontrole dedi. bazı siteler 1 hafta sonra kontrol edilmeli yazmış. kafam karıştı.
canım seninle aynı tarihte aynı şeyleri yaşamışız ben bi hafta önce regli oldum dr biraz erken olmuşsun dedi sen oldunmu?
sedase ben kürtajdan 10 gün sonra gittim doktora vajinal ultrasonla baktı rahimde birşey kalmış mı diye.bence adetini görmeden bir görün derim.20 agustosta olmussun kürtaj yani ayın 30 u 1 i gibi git derim.ne olacak ki...bir zararı olmaz 2 dk da bakıyolar hem için de rahat olur...geçmiş olsun...
geçmiş olsun kızlar çok üzüldüm durumuza allah sağlık versin size
hayır canım daha 5 gün oldu kürtaj olalı.ilk gün az kanamam oldu, iki gün bir şey olmadı. dün ve bugün de kahverengi pembe arası akıntım var. birkç gün rahmim hafif hafif sızladı.fiziksel acı geçiyor da, içim yanıyor bebeğime,o geçecek gibi değil.
kızlar merhaba benimde bebeğimin kalp atışları yok kürtaj yapılacak, tüp bebekti benimki, yarın sonkez birdaha bakılacak, bu arada bebek 7+1günlük bugün, hala yoksa kalp atışları kürtaj yapılacak, çok korkuyorum, kürtaj olacağım aklımın uucundan geçmezdi, moralman zaten üzgünüm ve iyi değilim, ama yapacak bişey yok, allahın takdiri.
kürtajı nerde yaptırdınız, nekadar ödediniz, ssk ödüyormu, cvp yazarsanız sevinirim, bide ayrıca hazırlığım nasıl olmalı arkadaşlar kürtaja girerken, karnım aç mı olmalıyım, anestezi yapıyorlar değil mi?
Canım tüp bebek forum da yazmıştın sanırım....heyecanla kalp atışı bekliyodun ...Aklım karışık karıştırmşta olabilirim..Ben bebeğimi 10 gün önce aldırmak zorunda kaldım..tüp bebekti ve kalbi durmuştu...aç gitmiştim tesadüf kontrole,hemen aldılar...anestezi yapıyolar tabii.yumurta toplamadan daha ağır bi anestezi çünkü odamda bayağı yattıktan sonra ayılmışım..çok ağrı olmuyo hafif bi kasık ağrısı..onu da üzüntüden hissetmiyosun zaten.....benim hiç kanamam olmadı demiştim ama 4 gün sonra başladı hala ara ara devam ediyo...doktor kontrol etti normal dedi...ben tüp bebek doktoruma kontrole gitmiştim...kürtaj diyince başka doktor aarayamdık o anda..zaten öleli bi hafta ,zehirlenecekmişim ...memorialde yaptırdım 850 verdik...Allahım sana sabır versin.....
canım geçmiş olsun, allah sabır versin. sigortayla anlaşması olan özel bir hastanede 170 liraya oldum. genel anestezi yapıldı, iyi muamele gördüm. ve her yer çok temizdi. sanırım devlet hastaneleri sigortalı olsan da 100 küsür liraya yapıyormuş.
kızlar merhaba benimde bebeğimin kalp atışları yok kürtaj yapılacak, tüp bebekti benimki, yarın sonkez birdaha bakılacak, bu arada bebek 7+1günlük bugün, hala yoksa kalp atışları kürtaj yapılacak, çok korkuyorum, kürtaj olacağım aklımın uucundan geçmezdi, moralman zaten üzgünüm ve iyi değilim, ama yapacak bişey yok, allahın takdiri.
canım cokk gecmisolsun acısı cok zordurbilirim benimde bebegimin kalp atısı durmustu kanamadan dolayı gece gitmistik fakülteye o gece orda anestezi yapmadan alıcaklardı ben istemedim uyutun beni dedim o yğzdende ertesi güne kalmıstı.o geceyi nasıl gecirdim bir ben bir allah bilir.halıları tırmalamıstım avaz avaz aglıyarak zor günlerdi allahımm tekrar yasatmasın kimseye.üzülme aglama demiyecegim bana öyle dedikleri zaman cok sinir oluyodum cünkü allah sabır versin canım zaman en iyiilac bunu bil hayırlısı buymus bizim icin cennette bizi bekleyenimiz var öyle düsün.ben falültede oldum ve hic ücret ödemedik kürtaj korkulcak stresyapılcak biseydegil sakın korkma uyuyorsun uyanıyorsunher sey bitmis agrımda olmadı.cokgecmis olsun canımallah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?