Kürtaj Sonrası Kanama

Evli_Mutlu_Huzurlu

Rabbim, kavuştur bizi...
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
1.463
9
46
İstanbul
Arkadaşlar Selam,

Ben 31 mayısta bebeğimin kalbinin durması sonucu 9. haftamdayken kürtaj oldum. Hala kanamam devam ediyor. Sizce bu normal mi ? Kürtaj olan arkadaşlar kanamanız ne kadar sürdü ?

Bir de kürtaj sonra ne kadar süre korundunuz ?

Geçmiş olsun ... Allah bir daha yaşatmasın ve beterinden korusun.

Bende 2 ay önce 16 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 18. haftamda normal doğumla düşük yaptım sonra kürtaj oldum. Benim kanamam 2 hafta sürdü. 1 haftada kahverengi lekelenmelerim oldu. 3 haftada anca normale döndüm. Kişiden kişiye değişiyormuş. Aşırı kanaman yoksa normaldir sanırım. Merak etme.

Ben hiç korunmadım. İlk adetimden sonra hayırlısı deyip yola devam dedik. Kısmet artık ....

merhaba bende bebeğimi 2 haziranda 13 haftalık kaybettim bebeğimin son ana kadar kalbi atıyordu fakat tutunamadığı için düşmüş yavrum kürtajla müdahale ettiler... bugün 9. gün hala kanamam var ama tabiki ilk zamanlardaki gibi değil sanırım bir kaç güne tamamen kanamam bitecek.... bir şeyi çok merak ediyorum doktorunuz size kan ilacı verdimi? ben kürtajdan sonra antibiyotik kullandım 1 hafta ilaç bitene kadar ondan sonra herhangi bir ilaç verilmedi göğüslerimden süt gelmesine rağmen doktorum normal olduğunu sütün kendi kendine geri çekileceğini söyledi ve 3 ay korunmaya çalışın dedi....
sizce başka doktora gitmelimiyim? bu süt meselesi kafama takılıyor...kan ilacı içmelimiyim? 3 ay korunmaya çalışın derken bence bana açık kapı bıraktı birazcık sizce korunmalımıyım? kafam karışık çok fena... ne yapcağımı bilemiyorum....

merhaba bende bebeğimi 2 haziranda 13 haftalık kaybettim bebeğimin son ana kadar kalbi atıyordu fakat tutunamadığı için düşmüş yavrum kürtajla müdahale ettiler... bugün 9. gün hala kanamam var ama tabiki ilk zamanlardaki gibi değil sanırım bir kaç güne tamamen kanamam bitecek.... bir şeyi çok merak ediyorum doktorunuz size kan ilacı verdimi? ben kürtajdan sonra antibiyotik kullandım 1 hafta ilaç bitene kadar ondan sonra herhangi bir ilaç verilmedi göğüslerimden süt gelmesine rağmen doktorum normal olduğunu sütün kendi kendine geri çekileceğini söyledi ve 3 ay korunmaya çalışın dedi....
sizce başka doktora gitmelimiyim? bu süt meselesi kafama takılıyor...kan ilacı içmelimiyim? 3 ay korunmaya çalışın derken bence bana açık kapı bıraktı birazcık sizce korunmalımıyım? kafam karışık çok fena... ne yapcağımı bilemiyorum....

Bana kürtaj sonrası 3 günlük antibiyotik verdi. Bir de ağrım olursa içmem için ağrı kesici verdi. Başkada bi ilaç vermedi. Tabi ben 9. haftamda kaybettim. Senin haftan daha büyükmüş. Ondan kaynaklı bişeylerde olabilir. Bilemedim ki.

Korunma için banada 2 ay korunun dedi. Ama internette okuduğum kadarıyla doktor muayene ettiğinde rahim kendini toparlamışsa korunmayabilirsiniz de diyormuş. Bana doktorum ilk adetin bittikten sonra gel dedi. Belki o zaman bir sorun yoksa korunmayabilirsin de diyebilir. Doktor korunmayı bırak demeden bişey yapmakta istemiyorum. İnsanın içinde bi korku oluyor. Doktorum korun dedi ya bişey olursa diye korkuyorum açıkcası.

Geçmiş olsun ... Allah bir daha yaşatmasın ve beterinden korusun.

Bende 2 ay önce 16 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 18. haftamda normal doğumla düşük yaptım sonra kürtaj oldum. Benim kanamam 2 hafta sürdü. 1 haftada kahverengi lekelenmelerim oldu. 3 haftada anca normale döndüm. Kişiden kişiye değişiyormuş. Aşırı kanaman yoksa normaldir sanırım. Merak etme.

Ben hiç korunmadım. İlk adetimden sonra hayırlısı deyip yola devam dedik. Kısmet artık ....

Peki ne zaman adet oldun yani ne zamanı bekliyorsun hamile olup olmadığının belli olması için.

Merhabalar geçmiş olsun inşallah bir daha böyle acı yaşamazsın .. yaşamayız ...

Düşük sonrası doktorum bana kan ilacı vermişti ama birkaç gün kullanıp bıraktım . antibiyotiği düzenli kullandım 1 haftalıktı zaten. Başka bir ilaçta almadım sonra. Süt konusunda bir fikrim yok çok kafana takılıyorsa, kendini ne yapsam diye düşünüp yıpratma bence başka bir doktora git için rahatlasın.

Ben riskli gebelik uzmanına gittim ilk adet sonrası, 2 adet dönemi daha beklememi önerdi. Ama ben beklemek istemediğimi herhangi bir riskin olup olmayacağını sordum. Riskin olmadığını söyledi. Bu yüzden hiç korunmadım. Fikir olur belki sana benim durumum. Sende ilk adet sonrası kontrole gittiğinde ayrıntılı olarak konuşursun durumunu. Allah hakkımızda hayırlısı versin ...

Peki ne zaman adet oldun yani ne zamanı bekliyorsun hamile olup olmadığının belli olması için.

Düşük sonrası ilk adetimi 5 hafta sonra oldum ben. İkinci adetimide haftaya olurum diye bekliyorum kürtaj nedeniyle bir düzensizlik yaşamazsam eğer. Ben kolay hamile kalamıyorum bazı sorunlarımızda var zaten bu nedenle pek umutlu değilim, hamile olup olmadığımı merak bile etmiyorum. Çünkü biliyorum bir denemeyle hamile kalmam neredeyse imkansız :( Tabi herşeyin en doğrusunu Allah bilir.

Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin...

Merhabalar geçmiş olsun inşallah bir daha böyle acı yaşamazsın .. yaşamayız ...

Düşük sonrası doktorum bana kan ilacı vermişti ama birkaç gün kullanıp bıraktım . antibiyotiği düzenli kullandım 1 haftalıktı zaten. Başka bir ilaçta almadım sonra. Süt konusunda bir fikrim yok çok kafana takılıyorsa, kendini ne yapsam diye düşünüp yıpratma bence başka bir doktora git için rahatlasın.

Ben riskli gebelik uzmanına gittim ilk adet sonrası, 2 adet dönemi daha beklememi önerdi. Ama ben beklemek istemediğimi herhangi bir riskin olup olmayacağını sordum. Riskin olmadığını söyledi. Bu yüzden hiç korunmadım. Fikir olur belki sana benim durumum. Sende ilk adet sonrası kontrole gittiğinde ayrıntılı olarak konuşursun durumunu. Allah hakkımızda hayırlısı versin ....

bana doktor 3 ay sonra gel dedi her doktor farklı bir şey söylüyor ne yapacağımı bilemiyorum aklım iyice karıştı tekrar aynı durumları asla yaşamak istemiyorummmm

arkadaşlar ben 3 gün önce 7 haftalık hamileyken bebeğim gelişmediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum, kürtajdan sonra benim kanamam çok az oldu, hatta bugün yok denecek kadar az günlük ped yetiyo, acaba bu kadar az kanamam olması normal mi
haftaya kontrolüm var bana da 1 haftalık antibiyotik verdi onu kullanıyorum şu an

benim kadar az kanaması olan başka kimse var mı

arkadaşlar ben 3 gün önce 7 haftalık hamileyken bebeğim gelişmediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum, kürtajdan sonra benim kanamam çok az oldu, hatta bugün yok denecek kadar az günlük ped yetiyo, acaba bu kadar az kanamam olması normal mi
haftaya kontrolüm var bana da 1 haftalık antibiyotik verdi onu kullanıyorum şu an

Kontrolde doktoruna danış. İnşallah.

benim kurtaj oldugum gun kanamam wardi..ertesi gun gunluk pede gectim we kesildi..ama akilli ben 8. gun spor yapunca kanamam yeniden basladi:((

arkadaslar merhaba bende bebeğimin kalp atısı duyulmadıgı için 9 haftalık bebeğimi düşürdüm ve dün kürtaj oldum içierde parca kalmasın dıye hala kanamam ve sancım var ılacları kullanıyorum ama adet sancısı şeklinde devam ediyo bende hasta bezini çıkardım normal ped kullanıyorum bu kanamalar ne zamana kadar devam eder?? bayramda yola cıkıcam ama sancı artar dıye korkuyorum..

Back
X