- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
merhaba bende bebeğimi 2 haziranda 13 haftalık kaybettim bebeğimin son ana kadar kalbi atıyordu fakat tutunamadığı için düşmüş yavrum kürtajla müdahale ettiler... bugün 9. gün hala kanamam var ama tabiki ilk zamanlardaki gibi değil sanırım bir kaç güne tamamen kanamam bitecek.... bir şeyi çok merak ediyorum doktorunuz size kan ilacı verdimi? ben kürtajdan sonra antibiyotik kullandım 1 hafta ilaç bitene kadar ondan sonra herhangi bir ilaç verilmedi göğüslerimden süt gelmesine rağmen doktorum normal olduğunu sütün kendi kendine geri çekileceğini söyledi ve 3 ay korunmaya çalışın dedi....
sizce başka doktora gitmelimiyim? bu süt meselesi kafama takılıyor...kan ilacı içmelimiyim? 3 ay korunmaya çalışın derken bence bana açık kapı bıraktı birazcık sizce korunmalımıyım? kafam karışık çok fena... ne yapcağımı bilemiyorum....
Geçmiş olsun ... Allah bir daha yaşatmasın ve beterinden korusun.
Bende 2 ay önce 16 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 18. haftamda normal doğumla düşük yaptım sonra kürtaj oldum. Benim kanamam 2 hafta sürdü. 1 haftada kahverengi lekelenmelerim oldu. 3 haftada anca normale döndüm. Kişiden kişiye değişiyormuş. Aşırı kanaman yoksa normaldir sanırım. Merak etme.
Ben hiç korunmadım. İlk adetimden sonra hayırlısı deyip yola devam dedik. Kısmet artık ....
merhaba bende bebeğimi 2 haziranda 13 haftalık kaybettim bebeğimin son ana kadar kalbi atıyordu fakat tutunamadığı için düşmüş yavrum kürtajla müdahale ettiler... bugün 9. gün hala kanamam var ama tabiki ilk zamanlardaki gibi değil sanırım bir kaç güne tamamen kanamam bitecek.... bir şeyi çok merak ediyorum doktorunuz size kan ilacı verdimi? ben kürtajdan sonra antibiyotik kullandım 1 hafta ilaç bitene kadar ondan sonra herhangi bir ilaç verilmedi göğüslerimden süt gelmesine rağmen doktorum normal olduğunu sütün kendi kendine geri çekileceğini söyledi ve 3 ay korunmaya çalışın dedi....
sizce başka doktora gitmelimiyim? bu süt meselesi kafama takılıyor...kan ilacı içmelimiyim? 3 ay korunmaya çalışın derken bence bana açık kapı bıraktı birazcık sizce korunmalımıyım? kafam karışık çok fena... ne yapcağımı bilemiyorum....
Peki ne zaman adet oldun yani ne zamanı bekliyorsun hamile olup olmadığının belli olması için.
Merhabalar geçmiş olsun inşallah bir daha böyle acı yaşamazsın .. yaşamayız ...
Düşük sonrası doktorum bana kan ilacı vermişti ama birkaç gün kullanıp bıraktım . antibiyotiği düzenli kullandım 1 haftalıktı zaten. Başka bir ilaçta almadım sonra. Süt konusunda bir fikrim yok çok kafana takılıyorsa, kendini ne yapsam diye düşünüp yıpratma bence başka bir doktora git için rahatlasın.
Ben riskli gebelik uzmanına gittim ilk adet sonrası, 2 adet dönemi daha beklememi önerdi. Ama ben beklemek istemediğimi herhangi bir riskin olup olmayacağını sordum. Riskin olmadığını söyledi. Bu yüzden hiç korunmadım. Fikir olur belki sana benim durumum. Sende ilk adet sonrası kontrole gittiğinde ayrıntılı olarak konuşursun durumunu. Allah hakkımızda hayırlısı versin ....
arkadaşlar ben 3 gün önce 7 haftalık hamileyken bebeğim gelişmediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum, kürtajdan sonra benim kanamam çok az oldu, hatta bugün yok denecek kadar az günlük ped yetiyo, acaba bu kadar az kanamam olması normal mi
haftaya kontrolüm var bana da 1 haftalık antibiyotik verdi onu kullanıyorum şu an
benim kadar az kanaması olan başka kimse var mı
benim kurtaj oldugum gun kanamam wardi..ertesi gun gunluk pede gectim we kesildi..ama akilli ben 8. gun spor yapunca kanamam yeniden basladiarkadaşlar ben 3 gün önce 7 haftalık hamileyken bebeğim gelişmediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum, kürtajdan sonra benim kanamam çok az oldu, hatta bugün yok denecek kadar az günlük ped yetiyo, acaba bu kadar az kanamam olması normal mi
haftaya kontrolüm var bana da 1 haftalık antibiyotik verdi onu kullanıyorum şu an
benim kadar az kanaması olan başka kimse var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?