Kürtaj sonrası korunma hakkında bakar mısınız fikirlerinize ihtiyacım var

ozgender_08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
35
12
38
38
Merhaba 19 temmuzda kürtaj olmuştum 32 gün sonra adet oldum dr 3 ay korunun demişti ama ben korunmak istemedim dün korunmasız ilişkiye başladık ama içim de rahat değil yine ayni sey olacak diye tedirginim 8 haftalikken kalbi durmustu bebegin o yüzden almışlardı benim gibi olup da korunmayan var mi acaba sağlıklı bebek doğuran sonrasinda

Ben 26 nisanda kalbi durmuştu minigimin 10 haziranda adet oldum ve o ay hamile kaldım. Ama rahim ağzına çok yakın yerleşmişti Dr bu bebekte gidici hazırlıklı ol dedi hormon hapı ve iğne verdi. Hergün kendime iğne yapmıştım. Allah izin verdi ve yavrum sağ salim yanımda şimdi 3.5 yaşında.

5 haziranda kürtaj oldum kalbi durmuştu o ay korundum 34 gün sonra regl olmuştum ilk adetten sonra korunmayı bıraktım şu an Allah nasip ederse 7 haftalık hamileyim

Allah bagislasin canım böyle haberler duymak icin actim bu postu :) psikolojim baya bozuldu sanki bi daha cocugum olmaz gibi geliyo ilk düşük ten sonra tutmaz bi daha diyen ler var

Allah bagislasin canım böyle haberler duymak icin actim bu postu :) psikolojim baya bozuldu sanki bi daha cocugum olmaz gibi geliyo ilk düşük ten sonra tutmaz bi daha diyen ler var
Amin insallah. Olumsuz düşünme. büyük oğlumla araları 9 yaş. Bilinçli olarak ara vermiştik biz de. Giden bebek beni de çok sarsmıştı ama Rabbim öyle istemis dedik 6 ay korunun demişti Dr eşim de sözde korunmuş .doktorlarin Onca olumsuz konuşmalarına rağmen kuzum yanımda işte . İçini ferah tut canım Rabbim gönlünden geçen güzellikleri nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…