kürtaj sonrası ne zamn hamile kaldınız??

lion mother

Rabbi temmim bi'l-hayr .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
1.952
2.416
133
kürtaj sonrası ne zamn hamile kaldınız kızlar?? tekrar aynı şeyi yaşadınızmı ?? cewaplarınızı bekliyorum ben kürtaj olalı 2 ay oldu hiç korunmadım ilk adetimi oldum şuan 2.sini bekliyorum ve hamile kalmak istiyorum ...

kürtaj sonrası ne zamn hamile kaldınız kızlar?? tekrar aynı şeyi yaşadınızmı ?? cewaplarınızı bekliyorum ben kürtaj olalı 2 ay oldu hiç korunmadım ilk adetimi oldum şuan 2.sini bekliyorum ve hamile kalmak istiyorum ...

ben gecen sene kürtaj oldum düşük yapmıstım busene kurtaj oldugum gun tekrar hamıle oldugumu ögrendım :)))

2 ayrı arkadasım kurtajdan 2 ay sonra hamıle kaldı:49:

kürtajdan hemen sonra doktrum önermemişti bnde iyice yıpranmıştım hiç istemedim ama rabbim verince oluyor bir yılı geçti kürtj olalı şimdi tekrar hamileyim.

slm canım benim kürtajdan sonra 3 ay korunma dönemi vardı bu ay regli bi gün gecikti ve beta hcg 308 çıktı doktor iyi değer dedi ama durum nedir hala bilmiyorum doktora gitmeye korkuyorum günüm geçeli 4 gün oldu bu arada umarım yolunda gider inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin

ben gecen sene kürtaj oldum düşük yapmıstım busene kurtaj oldugum gun tekrar hamıle oldugumu ögrendım :)))

2 ayrı arkadasım kurtajdan 2 ay sonra hamıle kaldı:49:

maşallahhh canım Allah tamamna erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah:)
2 ay sonra hamile kalan arkadaslarının cocukları sağlıklımı şimdi?

slm canım benim kürtajdan sonra 3 ay korunma dönemi vardı bu ay regli bi gün gecikti ve beta hcg 308 çıktı doktor iyi değer dedi ama durum nedir hala bilmiyorum doktora gitmeye korkuyorum günüm geçeli 4 gün oldu bu arada umarım yolunda gider inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin

amin amin inşallahhh canım Allah razı olsun. Sende inşallah hamilesindir bebişine kavuşursun :) bende bayramdan önce test yaptırdım 528 cıktı değerim referans değermde 5,3 çıktı ne anlama geliyosa artık :/

3.ayda kaldım canım hatta büyük sürpriz ikizmiş bebişler Dr dahil hepiiz şoktayız.sende en kısa zamanda kalırsın inşallah

3.ayda kaldım canım hatta büyük sürpriz ikizmiş bebişler Dr dahil hepiiz şoktayız.sende en kısa zamanda kalırsın inşallah

inşallahhh tatlım inşallahhh benimde ikiz olur :)) sende sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahhh :)

maşallahhh canım Allah tamamna erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah:)
2 ay sonra hamile kalan arkadaslarının cocukları sağlıklımı şimdi?

aynen maşallahları var :) rabbım sanada nasip etsın inş...
onların 2 aylık korunma surelerı vardı onlar dınlemedıler :)

inanmıyorum benımkılerde ikiz ama bırı gelışmeyebılır dedi doktorum olsun 6 senelık evlıyım ikiz üçüz ne olursa kabulum :)

Canım Allah gönlüne göre versin benim 12 yaşında bi oğlum var ve yaşım 33 hiç ikiz düşünmemiştim nasıl bakıcım bilemiyorum hamilelik dogum dogum sonrası risklerle dolu Allah yardımcımız olsun...

Canım Allah gönlüne göre versin benim 12 yaşında bi oğlum var ve yaşım 33 hiç ikiz düşünmemiştim nasıl bakıcım bilemiyorum hamilelik dogum dogum sonrası risklerle dolu Allah yardımcımız olsun...

amin canım allah kaldıramıyacagımız yuku vermez diye dusunup rahatlıyorum :)))

Back
X