kürtaj sonrası ovulasyon

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
bugün kürtajdan sonraki 12. günüm. daha önceki ovulasyon zamanlarımdaki belirtiler var. ovulasyon testi yaptım üreme zamanı olabilir şeklini gösterdi. bukadar erken ovulasyon olur mu?

normal adet döngüsünde ancak 12. gün ovulasyon olabilir
kürtaj sonrası 12.günde hala kanınızda hcg olma ihtimali var belki o nedenle testte fakrlı sonuc cıkmıstır

inanılmaz ama gerçek bugün doktora gittim. 2-3 gün içinde yumurtlama gerçekleşir dedi.zaten tüm belirtilerde ovlasyondan yanaydı. sürekli incir yemiştim ben bu durumu ona bağladım. kesinlikle üzülmeyi ağlamayı bırakıp insanın kendine çok iyi bakması lazım sanırım. kürtajdan sonra moralimi hiç bozmadım. biliyorum benim cennet kokulu meleğim benim üzülmemi istemezdi.

merhaba. yok adet olmadan düşünmüyorum. bir kere adet olduktan sonra düşünüyorum. doktor 3 ay dedi ama ben psikolojik olarak hazır hissediliyorsa bir kez adet olmanın yeterli olduğunu düşünüyorum. ama şuan çok erken. birde düşen gebeliğimden önceki aylarda folik asit almamıştım. şimdi folik asite başladım. en az 1 ay folik asit kullanmadan gebelik düşünmüyorum. hayırlısı artık.

yumurtlamayı takip edince öyle düşündüm:)bence de hazır hissediyosa insan beklemeye gerek yok
amin canım hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…