KÜRTAJ SONRASI PATALOJİ SONUCU

nejlaa 86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
1.541
1.107
133
38
Slm kızlar 7.08.2018 tarihinde 9+4 günlük olması gereken bebeğim ultrasyonda 8 haftalık görünmesiyle kalp atışının durduğu teşhisi konuldu. 7.8.2018 gece 12 de kürtaja alındım.ilk gebeliğim.evliliğimin 8.ayında hamile kaldım. Patoloji sonucunda hiçbir şey çıkmadı bulgularda 20 cc hacmin kremsi ve kanamalı dokular diye yazıyor.altında da kürtaj bebek ve bebeğin eşi yazıyor o kadar her yer boş.Neden peki kalbi durmuş anlayamadım bu şekilde olup ta belli bir teşhis konulan war mı?En azından benden kaynaklı bir problem warsa tedavi olduktan sonra 2.gebelik düşünüyorum ikinci bir hüsrana hiç hazır değilim...

Ben de aynı şekilde 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi patoloji raporunda benim de okuduğum şeyler seninle aynıydı
İkinci kere düşük yapmadan doktorlar herhangi bir şey yapmıyorlar malesef
Sabır etmekten dua etmekten başka elden gelen yok maalesef

ben yaptırdım canım kan pıhtılaşması çıktı dr gebe kalınca gel coraspirin başlayacaz dedi

ben yaptırdım canım kan pıhtılaşması çıktı dr gebe kalınca gel coraspirin başlayacaz dedi
Peki sormak istediklerim var ilk gebelikten sonra hemen yaptılar mı testi nerede yaptırdınız kadın doğumcunuz mu yapıyor testleri yoksa başka bir bölüm mü

Peki sormak istediklerim var ilk gebelikten sonra hemen yaptılar mı testi nerede yaptırdınız kadın doğumcunuz mu yapıyor testleri yoksa başka bir bölüm mü

bulunduğum şehirde araştırma hastanesi yok bende memleketim Hatay da yaptırdım şansımdan araştırma 2 tahlile çalışıyordu 2 tanesini de özelde ücretle yaptırdım.

ben hiç dr larla görüşmedim direk yanındaki hemşire sistemden tahlil istedi özel zaten parayı görünce hiç soru bile sormuyor

ben hiç dr larla görüşmedim direk yanındaki hemşire sistemden tahlil istedi özel zaten parayı görünce hiç soru bile sormuyor
Yaptıkları tahliller neler onları yazabilir misin acaba
Neden diyorum acaba yaptılar da haberim mi yok yatış yapıldığında bir çok test yapıldı çünkü

Hepinize geçmiş olsun hanımlar. Bende 2 hafta önce düşük yaptım. Patoloji sonucum çıkmış ama hiç bişey anlamadım.

ÖRNEK TÜRÜ: 10 ml tespit solüsyonu içinde gönderilmiş Sıvı Bazlı Sitoloji. SurePath Otomatik cihazı ile hazırlanmış 1 adet Pap boyalı preparat.

ÖRNEK YETERLİLİĞİ: Değerlendirme için yeterli (endoservikal hücre/ transformasyon zon komponenti var).

GENEL KATEGORİ: İntraepitelyal Lezyon veya Malignite Yönünden Negatif.

SONUÇ:
- İnflamasyon bulguları.
- Candida ile morfolojik olarak uyumlu fungal organizmalar.

Patoloji sonucum paylaştığım gibi. Nedir ne değildir fikri olan bilgisi olan var mı?

Canım çok geçmiş olsun.
Allah sabır versin.
Mantar var ki doktorun tedaviye başlar en kısa zamanda.

Merhabalar herkese geçmiş olsun benim da 7 hafta ikiz gebelik ve tek plesenta oluştu ama kalp atışı bitmesi ve gelismemisi yüzünden olmuş Çarşamba günü kürtaj oldum devlet hastanesinde oldun patoloji den sonuç çıkmasını bekliyorum sizde. Sonuçlar çıktımı ne gibi sonuclar aldınız kalp atışını dinledim ikizlerinin ama çok şaşırdım bana yardımcı olursanız merakım neden acaba gelişmedi acaba perinatoloji bölüme Dr mu gitseydim..ne yapsaydım..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…