• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj Sonrası Regl Olamama

Sazaks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
75
Puanlar
88
Arkadaşlar Merhaba,

15 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimin kalbinin durması sebebi ile vakumlu kürtaj işlemi yapıldı. Bebeğin kalbinin durduğunu gittiğim kontrolde öğrendim herhangi bir kanama vs. olmadı operasyon öncesi düşük için ilaç ve suni sancı verildi fakat benim hiç kanamam olmadı.

Şu ana kadar regl olmadım herhangi bir ara lekelenme vs. olmadı. Tarlusal kullandım 6 gün sonrasında çok şiddetli karın ağrım oldu fakat kanama hala yok.

Bu süreci yaşayan yada bilgisi olan var mıdır ?

Naptın canım son durumun nedir bende yaklaşık 50 gündür adet olmadım henüz

Arkadaşlar Merhaba,

15 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimin kalbinin durması sebebi ile vakumlu kürtaj işlemi yapıldı. Bebeğin kalbinin durduğunu gittiğim kontrolde öğrendim herhangi bir kanama vs. olmadı operasyon öncesi düşük için ilaç ve suni sancı verildi fakat benim hiç kanamam olmadı.

Şu ana kadar regl olmadım herhangi bir ara lekelenme vs. olmadı. Tarlusal kullandım 6 gün sonrasında çok şiddetli karın ağrım oldu fakat kanama hala yok.

Bu süreci yaşayan yada bilgisi olan var mıdır ?

Başınız sağolsun.Herhangi bir şekilde hissettiniz mi yoksa kontrole gittiğinizde mi bu durumu öğrendiniz?

Naptın canım son durumun nedir bende yaklaşık 50 gündür adet olmadım henüz
Regl oldum bitti şuan tekrar deniyorum ve bence hamileyim bakalım günümü bekliyorum test için

Başınız sağolsun.Herhangi bir şekilde hissettiniz mi yoksa kontrole gittiğinizde mi bu durumu öğrendiniz?
Ben hissettim etrafımdaki herkes bişey olmamıştır dedi ama ben yine de kontrole gitmek istedim.

Back
X