kürtaj sonrası regl sorunu yardımmm

asolsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
8
2
1
28
arkadaşlar merhaba, ben 30 kasımda kürtaj oldum yeni evli olduğum için hazır değildik. Kürtajdan bir hafta sonra yazz doğum kontrol hapına başladım. Normalde son dört hapta regli olmam gerekiyordu. Dört gündür kasık ağrım var ama regli başlayamıyor sizce bi problem olma ihtimali var mı? Kürtajdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. 15 gün öncede kötü koku şikayetiyle başka doktora gittim vajinal muayene oldum. Kötü ya da ters giden bir şey olsa söylerdi diye düşündüm . Ama şimdi regli olamadığım için tedirgin oldum. Sizce bi akslik olabilir mi?? Gitmeli miyim yoksa beklemeli miyim?? Doğum kontrol hapına devam etme mecburiyetinde olduğum içinde Regliyi kesen 24 günlük kısıma başlayacağım bu reglimi iyice erteler diye de korkuyorum sizce adet olur mıyım bir sonraki kutu sonundaki hapları mı beklemeliyimm lütfenn yardımmm

Kürtajdan sonra 4 6 hafta arasında adet olunuyor genelde. Biraz daha bekleyin olmazsanız bu şikayetlerle doktora gidersiniz tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…