Kürtaj sonrası regli düzensizliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi yayaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yayaa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
62
19
18
32
23 Kasım'da düşük yaptım ve kürtaj oldum 3 aydır reglim çok düzensiz en son 1 buçuk ay önce 3 gün kanamam oldu ve hiç durmadı. Şimdi zamanım geçti sadece ara kanama(leke gibi) yaşıyorum ama bir türlü adet olamiyorum . Doktora geçen ay gitmiştim problem olmadığını söyledi ama içim rahat değil . Gebelik testi de yaptım onlarda negatif . Bu durumu yaşayan oldu mu acaba lütfen varsa yazabilir mi?

Doktor bir şey yok dediyse yoktur inşallah bende ilk adetimi oldum şuan ama 42. Günde oldu randevu almisyim 45 günde olmazsa diye olabiliyormuş üç aydna sonra normale dönüyormuş inşallah sizimde döner artik

23 Kasım'da düşük yaptım ve kürtaj oldum 3 aydır reglim çok düzensiz en son 1 buçuk ay önce 3 gün kanamam oldu ve hiç durmadı. Şimdi zamanım geçti sadece ara kanama(leke gibi) yaşıyorum ama bir türlü adet olamiyorum . Doktora geçen ay gitmiştim problem olmadığını söyledi ama içim rahat değil . Gebelik testi de yaptım onlarda negatif . Bu durumu yaşayan oldu mu acaba lütfen varsa yazabilir mi?
İkinci bir gozde baska doktora gittinizmi

Ben de 4 şubatta düşük yaptım 32. Gün lekelenme şeklinde kanamam başladı dört gün sürdü ama adet kanaması şeklinde olmadı sıkıntı mı var korkuyorum

Ben de 4 şubatta düşük yaptım 32. Gün lekelenme şeklinde kanamam başladı dört gün sürdü ama adet kanaması şeklinde olmadı sıkıntı mı var korkuyorum
Devamı gelir ara kanama oluyormuş ilk başta . Benim çok düzensiz diye telaş yaptım ama inşallah düzenimiz yerine gelir en kısa zamanda

Yok tekrar aynı doktoruma gittim herşey yolunda biraz rahatla stresten kaynaklı dedi bu ay da aynı şeyleri yaşarsam farklı bir doktora görünecegim .
Bende kurtaj oldum bi hafta oldu ama kurtajdaki kanamdan sonra kanamam olmadi Pihti kalmis ama adette atarmiyiym blmiyrm metiler verdi oda ise yaramadi sanrm tedirginm aslinda Pihti olmasi zarar verrmi veya regli doneminde gidermi bilmiyrm

Bende kurtaj oldum bi hafta oldu ama kurtajdaki kanamdan sonra kanamam olmadi Pihti kalmis ama adette atarmiyiym blmiyrm metiler verdi oda ise yaramadi sanrm tedirginm aslinda Pihti olmasi zarar verrmi veya regli doneminde gidermi bilmiyrm
Ama regli duzenligi olabiliyormus cevrem pyle söylüyordu

Benimde aynı şekilde oldu canım kürtaj oldum 1 sene içinde 3 defa adet oldum 1. Senenin sonunda adet olamama rağmen tekrar hamile kaldım

Merhaba durumunuz nedir acaba benim de tekrarlayan düşüklerim var

Merhaba durumunuz nedir acaba benim de tekrarlayan düşüklerim var
Ara kanama neredeyse 1 buçuk yıldır devam etti hala düzelmedi reglilerim . Prolaktin yüksekti ilaç kullandim,horman tedavisi gördüm ama hala reglimden 7 gün önce başlar lekelenme tarzi kanamalarim . Çok doktor gezdim hepsi bı sıkıntı yok diyor ama bu durumda normal değil diyp gonderiyor

Back
X