Kürtaj Sonrası Şiddetli Ağrı

Peng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
10
0
36
- Yurtdışı
Merhabalar,
Ben B hgc'm 14950 iken kürtaj oldum. Doktorum problem olmadığını söyledi. 2.günden itibaren kanamam başladı. 3. günden itibarense giderek artan şiddetli spazmlarım oluyor. Bugün 5.gün spazmlar artıyor ve kanamam devam ediyor. Şuan doktorum yurtdışında olduğu için kontrole gidemedim. 10 gün sonra gideceğim. Fakat okuduğum kadarıyla bu ağrılardan endişe etmeye başladım. Acaba ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler

doktorunuz yurtdışındaysa başka bi doktora gidin baktırın. can bu ihmale gelmez. kafanız rahatlar hiç değilse. geçmiş olsun şimdiden.

nıye kurtj oldunuz sağlıksız gebelıkmıydı yasadıgınız.evet bncede baska bı dokotra muayene ooun.ama kurtajdn sonra agrı olması cok normal

Kan birikmiş ve rahim atamıyor olabilir. Kontrole gitmenizi öneririm...

doktorunuz yurtdışındaysa başka bi doktora gidin baktırın. can bu ihmale gelmez. kafanız rahatlar hiç değilse. geçmiş olsun şimdiden.

Sayın kullanıcı, bu forumdaki sorular tarafımdan cevaplanıyor, tekrarlaması halinde froumdan çıkartılacaksınız...

nıye kurtj oldunuz sağlıksız gebelıkmıydı yasadıgınız.evet bncede baska bı dokotra muayene ooun.ama kurtajdn sonra agrı olması cok normal

Sayın kullanıcı, bu forumdaki sorular tarafımdan cevaplanıyor, tekrarlaması halinde forumdan çıkartılacaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…