kürtaj sonrası ... yardım

zulamm

Rabbi hebli mines salihin....
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
1.336
1.107
63
merhaba kızlar bır ay önce kürtaj oldum 12 haftalık bebegımın kalbı durması sonucu aldırdım ıkı gun once dr gıttımde parca kalmıs dedıler ve ben kürtaj sonrası bır hafta sonra muanemde temız cıkmıstı kan pıhtılasma testı ıcın gıttımde bana muane esnasında parcanın kalındıgı soylendı bugun yıne baska bır dr gıttım ama o polim oldugunu 6.mlm oldugunu soyldı ıkı tane antıbıyotık ve alt bolgeden almalı ılac verdı dusurmek ıcın kesın tanı konulamadı benım gıbı aynı durumu yasayan oldumu acaba ne olurrr yardımm

merhaba canım ben de 10 haftalıkken kürtaj oldum. benim de bebeğimin kalbi durdu çok zor bi durum geçmiş olsun.. ben kürtajdan ilk bir ikinci ve ücüncü haftalarda gittim bişey yok dedi ama bir haftadır gitmedim 34 gün oldu hala adet olmadım. ama canım eğer parça kalsaydı aşırı kanaman olurdu die biliyorum. kanaman var mı adet oldun mu ?

canım cevabın ıcın tesekkur edrım 22.03.2016 kürtaj oldum bır hfta sonra muaneye kendı doktoruma gıttım ben cok temız dedı bırsey gorunmedı ondan sonra ben 21.04.2016 baska dr gıttım daha dogrusu devlete kan pıhtılasma testı dıye gıttım ama malesef parca kalmıs d dedıler sonra baska tanıdıgımız olAan dr gıttım oda polık oldugugunu soyledı enfeksıyon galıba ılac verdı ıkı tane antıbıyotık bırtanede altan kullnamalı ılac verdı adetımın 5. gunundeyım bugun ben devlete gıttıgımde adetın 2.gunuydu asırrı kanama olunca dr parca kalmıs dıye tanı koydu ama cok sukur operosyoluk durum degıl dedı tanıdıgım dr bır cıkmazlardayımkı allahım kımseye yasatmasın kafam cok dolu kıme neye ınanacagımıda sasırdım haftaya pazaretsıye gerı gıdecegım dr o zaman ılac sonrası karar veılecek duruma gore ama bn kürtaj olmak ısdemıyorummmmm cokkk psıkolojım bozuldu kuzum cok gecmıs olsun sanda ınsalah temıze hastalıgını olursun ve yıne guzel saglıklı evlatlarımız olur

canım ben de 20.03. 2016 da kürtaj oldum.. sen ne güzel adet olmusşun bak stres yapma inşallah birşey yoktur. sancın felan yok dimi canım agrın. düşük gibi agrın olurdu öle olsa. inşallah kist felandır. bir de canım zaten parça kalmış olsa kürtajdan sonrada çok kanaman olurdu artarak çogalan kanama. belki şu an da için temizleniyordur inşallah öledir canım..

ayy kuzumm allah razı olsun ınsallah oledır gecıp gıder benden ılacla atarımm hasta oldum cok sukur ama ıcımdekı suphe cok canımı sıktı hemen hemn aynı gunlerde olmusuuzz dr bana 3 ay korun dedı ama dr pek dınlemek ısdemıyorum ben sen ne yapmayı dusunuyorsun

inşallah atılacak birşey yoktur canım kisttir inşallah.. evet ayı günlerde olmuşuz canım biz 4 defa tüp bi defa aşılama yaptık olmadıgını bildigi için mi bilmiyorum ama sadece 1 ay korun dedi bir de benim sağ tarafım tıkalı o yüzden 1 ay dedi. ben de korunmayı düşünmüyorum canım. benimle beraber kürtaj olan biri vardı istanbulda çok ünlü bi doktorun ismini söyledi ama hatırlamıyorum ona telefon açmışlar hiç korunmayın demiş onlara.... 1. ayda da olsa 6. ayda da olsa düşme ihtimali herşey aynıymış zaten canım. bir an önce tekrar kalsak iyi olucak yoksa bu içimizdeki açı dinmiycek benim tam 4.5 yıl sonra oldu beşinci senemize az kaldı ve hala ortada bebek yok bizimle evlenenler bizden sonra evlenenler ikinciyi yaptı sana tavsiyem canım bal polen red ginseng die bişey var aktarda onu al hemen başla ben dier hamileligimi ona bağlıyorum. düşünsene 4 defa tüp bebek 1 defa aşılama yaptık olmadı tam umudu kestim bunu kullandım oldu maalesef kucaagıma almadım ama bu da bişey benim için hep diorlar şimdi yumurtaların daha sağlıklı çalışır ilk aylarda çok korunma diorlar ama bakalım nolcak.. hakkımız da hayırlısı canım

ayyyy allahım ne verırse hayırlısını versınn kuzum benımm rabbım yar ve yardımcın olsun ben 1.5 yıllık evlıyım 27 yasındayuz esımle bebegı cok ısdeıdık 9 ay felan sonra dr lara gıttık esımle varikösel cıktı esımde amelıyat oldu o ar aaklımdan bebegı cıkardım ben kıme gıtsek olumsuz konustu esım ocakda amelıyat oldu4. gunu amelıyatının ben o ara adetım 4 gun gecıktı ama bn yorgunluktan stresden dıye hıc umursamadım ama melegım bana mucıze gıbı geldı allahımm o sevıncımı hayra kılsın malesef rabbım bole uygun gordu bızede 2. yılıma gıdıyorum evlılıgımın bnle evelnelerın bebelerı oldu kafamdan sıldıgım anda bebegımın olacagını yıne bılıyorum bn 9 ay cok dr gezdım ama sana bunları derken bıle utandım ınankı allahım ne verırse hayırlısı versın tez zamanda saglıklı evlatlar :)

Burda arkadaşlar yaziyordu kafamdan attim hamile kaldım die inanasım gelmiyordu ama gerçekten dogruymus canim. Bi daha kafamdan atmak istiyorum ama zor gibi geliyor. Su gün olmuş hala agliyorum. O da benim mucizemdi. Normalde tüp bebek yaptiginizda Afedersin tuvalete oturmaya korkuyordum. Ben bunda valiz kaldırdım araba ittim saatlerce yürüdüm. Çocukları kucagima aldım. Oynadim zipladim hiç bir şey olmamıştı ben de dun sana yazdigim da düşündüm de canım çok şeyler yaşadım bi yüzüm gulmedi. sen naptin canım gittin mi doktora bi gelisme var mı. Ben hala adet olmadım...

canım benımmm ya allahım ne verırse hayırlısını versın ben cumartesı gıttım dr ilac verdi pzartesı haftaya gıdecegım sanada haber ederım durumumu

Benimde bebegimin 8haftalikken kalbi durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim. 3 gun once alindi, İlk gun kanamam coktu dun ve bugun daha az ama adet sancisi gibi agri geldikten sonra kanamam basliyor, bu hep boyle mi devam edecek cok korkuyorum bazilarinin hic kanamasi olmuyormus kafama cok takiyorum, var mi boyle bir durum yasayan?

Bende salı günü kürtaj oldum. Ameliyattan sonra kanama oldu durdu dün akşam geri başladı. Kanama olurken sancı ve Ağrı'm oluyor. Kaç gün sürer acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…