Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Gecmis olsun canim beni 3 ay onceceye döndurdun resmen o anlari tek tek yasadim duygu olarak ama geciyo uc ay inanmicaksin belki ama ole bi geciyoki sen her ani yasarken uzun uzun bi bakmissin geciyo. Bana doktor 4 ay dedi sonra uc ay bekle dedi tabi ben beklermiyim beklemem ama icimdede korku var istersen bekleme diye ikilemde yasarken ikinci regl donemi baska bi doktora gittim tahlil istedim yapti sira olmadigi icin baska doktora gitmistim sonra kendi doktoruma gittim o tahlillerle normal gunumde rahim kontrolude yapti ve artik bekleme dedi

ya süpersin canım sağol.. gerçekten zor süreçler.. kendini nelere hazırlarken neler çıkıyor.
bende beklemek istemiyorum hem de hiç. ama korkuyorum da. dün tam br hafta oldu kürtaj olalı. kanamam 2 günde bitti. sabah kalktım ağrım var ve kanamam olmuş. normal herhalde diyorum.
bu hafta sonu başka doktora gidecektim. ama dedim biraz zaman geçsin. hepsi en azından bir adet dönemi bekle der diye düşündüm. ne bilim kararsız kaldım işte ya.
umarım sen de tez zamanda tekrar hamile kalırsın canım. inşallah. sağlıkla

ya süpersin canım sağol.. gerçekten zor süreçler.. kendini nelere hazırlarken neler çıkıyor.
bende beklemek istemiyorum hem de hiç. ama korkuyorum da. dün tam br hafta oldu kürtaj olalı. kanamam 2 günde bitti. sabah kalktım ağrım var ve kanamam olmuş. normal herhalde diyorum.
bu hafta sonu başka doktora gidecektim. ama dedim biraz zaman geçsin. hepsi en azından bir adet dönemi bekle der diye düşündüm. ne bilim kararsız kaldım işte ya.
umarım sen de tez zamanda tekrar hamile kalırsın canım. inşallah. sağlıkla
Insallah canim ama alisiyosun zamanla ilk gebeligimdi benim ona ragmen anneligi ogrenmisim galiba ki sonra ki gebeligimi dusunmeye basladim ya ona da bisy olursa diye sende emin ol oyle olcaksin zaman acini azaltcak biraz daha beklemeyi ogretcek bunlari düşünme sen strese girmeki bian once iyiles

Insallah canim ama alisiyosun zamanla ilk gebeligimdi benim ona ragmen anneligi ogrenmisim galiba ki sonra ki gebeligimi dusunmeye basladim ya ona da bisy olursa diye sende emin ol oyle olcaksin zaman acini azaltcak biraz daha beklemeyi ogretcek bunlari düşünme sen strese girmeki bian once iyiles

evet ister istemez şimdiden bile düşünüyorum. aman daha bir şey olmaz rabbim diye.
peki bir hafta da tekrar kanamam olması normal mi? bana erken adet gibi geldi.
kendi kendime telkinlerde bulunuyorum ama bebiş gelene kadar çok stres yaparım ben daha
teşekkür ederim gerçekten

evet ister istemez şimdiden bile düşünüyorum. aman daha bir şey olmaz rabbim diye.
peki bir hafta da tekrar kanamam olması normal mi? bana erken adet gibi geldi.
kendi kendime telkinlerde bulunuyorum ama bebiş gelene kadar çok stres yaparım ben daha
teşekkür ederim gerçekten
Acin cok taze canim ondan oyle geliyo sana ama yasa tabi acini sonradan cikmasi daha kotu . Bende de oyle olustu tam kesildi dedim 12.gun sanirim yeniden baslamisti uc gun surdu sonra 37. Gün oldum sanirim adet degil o

Acin cok taze canim ondan oyle geliyo sana ama yasa tabi acini sonradan cikmasi daha kotu . Bende de oyle olustu tam kesildi dedim 12.gun sanirim yeniden baslamisti uc gun surdu sonra 37. Gün oldum sanirim adet degil o

sağol canım. geceleri çok aklıma geliyor ağlıyorum bol bol. sabah da işe gelirken başım fena halde geliyorum...
sanırım dediğin gibi adet kanaması değildir herhalde. bekleyeceğim bir kaç gün. tekrar doktora da gitmek istemiyorum çnkü. biraz zaman geçsin.

sağol canım. geceleri çok aklıma geliyor ağlıyorum bol bol. sabah da işe gelirken başım fena halde geliyorum...
sanırım dediğin gibi adet kanaması değildir herhalde. bekleyeceğim bir kaç gün. tekrar doktora da gitmek istemiyorum çnkü. biraz zaman geçsin.
Aynen canim biraz bekle hem kendini topla hem bi acini tam anlamiyla sindir oyle

2.gebelik kaybını yaşamış biri olarak söylüyorum kürtajdan sonra korunmayın rahim hazır olmadan zaten gebelik oluşmuyor bu 3-6-9 ay yada 1 seneyi bulabilir sadece stres yapmayın yaparsanız geciktirirsiniz ayrıca gebe bırakmak erkeğin işidir spermin görevi yani o yüzden gebe kalamadım diye kendinizde aramayın sebebi

Selam kızlar 9 ocakta tüp bebek hamileligim sonlandırıldı malesef kürtaj oldum ondan sonra tekrar hamile kaldım ilk kez doğal yoldan ama rahim çok ince dedi dr ve kimyasal oldu malesef.... şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 16 haftalık bebegimi kaybettim 1 yıl önce, çok istememe ragmen hamile kalamıyorum sol göğsümü sıktığımda hala bi damla süt geliyo bikaç doktora söyledim adetlerimin düzenli olduğunu duyunca zamanla gecer dediler tecrübesi olan arkadaşlarım normal mi bu durum bu süt ne zaman gidecek şimdiye kadar kesilmiş olması gerekmiyor muydu

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 16 haftalık bebegimi kaybettim 1 yıl önce, çok istememe ragmen hamile kalamıyorum sol göğsümü sıktığımda hala bi damla süt geliyo bikaç doktora söyledim adetlerimin düzenli olduğunu duyunca zamanla gecer dediler tecrübesi olan arkadaşlarım normal mi bu durum bu süt ne zaman gidecek şimdiye kadar kesilmiş olması gerekmiyor muydu
Hormon testi yaptırın reglimi 3. Günü prolaktin yüksek gibi geldi bana buda hamile kalmayı engeller

2.gebelik kaybını yaşamış biri olarak söylüyorum kürtajdan sonra korunmayın rahim hazır olmadan zaten gebelik oluşmuyor bu 3-6-9 ay yada 1 seneyi bulabilir sadece stres yapmayın yaparsanız geciktirirsiniz ayrıca gebe bırakmak erkeğin işidir spermin görevi yani o yüzden gebe kalamadım diye kendinizde aramayın sebebi
Canım yanlış biliyorsun ben kürtajın üstüne hamile kaldım ve rahim ince olduğu için bebek tutunamadı ve dr çok kızdı en az bir ay dinlenmen gerekirdi diye... gerçi benim eşimin sıkıntısı vardı doğal yollardan olmaz demişlerdi ama olmustu

Arkadaslar kurtajdan sonra ilk adetinizin gelmesini bekleyin ve daha sonra korunmayin benim doktorum boyle demisti eski kafayi birakin demisti.. iki ay sonra seni hamile olarak bekliyorum demisti ama tabi bebegimze 5. Aydan sonra hamile kalmstm..hepinzn hakknda hayrlisi olsn

Selam kızlar lütfen doktorlarınızı dinleyin
Herkesin durumu farklı olabilir, 6 sene tıp sonra uzmanlık eğitimi boşa olmamalı.
Benim kurtajimin uzerinden 1 sene geçmek üzere. Bazı sebeplerden dolayı biz erteledik ama isteyen herkesin insallah tez zamanda bebişi olur.
Vücudun hazır olmasının dışında birde bunun piskolojik bir yanı var ki bence vücut daha hızlı toparlanırken insanın piskolojisi cok zor toparlanıyor. Kendim icin konuşmam gerekirse kürtaj sonrası cok zor zamanlar geçirdim daha bir kaç aydır olaylara farklı bakabiliyorum. Hepiniz kendinize dikkat edin :*

selam arkadaşlar benim de kürtajın üzerinden 11 ay geçti..kan pıhtılaşması çıktı bende ..tedavi görüyorum ..hamile olanalrı tebrikederim...darısı isteyenlere..

Kızlar selam.uzun zaman oldu buraya yazmayalı.nasılsınız?kürtaj olup tekrar hamile kalan arkadaşlarım varsa hepsini tebrik ediyorum.rabbim tamamına erdirsin.Bebis isteyen kardeslerimede rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.onlarında kuracaklarını doldursun.bizimde günümüz belli oldu.12 mart nasip okursa oğlum geliyor.çok heyecanlıyım ve bir okadar da korkuyorum.spinal sezeryan olmaya karar verdim ama çok korkuyorum.inşallah sezeryan cok güzel gecer.dualariniza ihtiyacımız var.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hersey gönlünüzce olsun inşallah.
Anneve oglusu seni merak ettim.taransfer yapılacaktı tüp be ek icin.insallah güzel haberlwrin vardır canım

Back
X