Kürtaj Sonrası

TeraziBurcuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
979
367
33
32
Kızlar Kürtaj sonrası ne kadar sürede adet oldunuz benim adetlerim normalde çok düzenlidir 5+3 te hiç kalp atışı olmadan sağlıksız gebelik sonucu kürtaj oldum 29. Gün hala adet olmadım

Kızlar Kürtaj sonrası ne kadar sürede adet oldunuz benim adetlerim normalde çok düzenlidir 5+3 te hiç kalp atışı olmadan sağlıksız gebelik sonucu kürtaj oldum 29. Gün hala adet olmadım
Ben de dün kürtaj oldum doktora sorduğumda 5 haftaya kadar uzayabiliyor dedi değişiyor sanırım kişiden kişiye

Bende kürtaj oldum 10 gün kanama durmadı adetti
Ben de dün kürtaj oldum doktora sorduğumda 5 haftaya kadar uzayabiliyor dedi değişiyor sanırım kişiden kişiye
Kürtajdan sonra kanamanız oldu mu kaç gün surdü

bende sizinle aynı gün kürtaj oldum 15 gün sonra kontrolde rahimde kan birikmesi olduğunu öğrendim 1 ay içinde onu attım ama hala adet olmadım
Cnm ben 2. Adetimdeyim ama sanki hala kürtaj olduğum bölgede sızı var sanırım hala kürtajım etkileri var kürtajdan sonra kaçıncı günün en fazla 40 50 gün sonra adet olman lazım gebeliğin haftası yüksekse uzayabiliyormuş süre

Tam 35. Günde olmuştum aralıkta kayıp yaşadım kürtaj oldum kürtajın 35. Günüydü geldi sonra da düzene girdi tamamen

Benim 8+4 haftalıktı bugün kürtaj olalı 60 gün oldu tam rahimde biriken kanı attıktan sonra kanamam olmadı ama doktor yakında adet olursun dedi bekliyorum bakalım bir de arada kahverengi kırmızı lekelenmelerim oluyor normal mi sizde oldu mu

Çok erken değilmi yaa doktor bana Dediki anca 7 haftalık Ken kalp atışları duyulur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…