Benim atılmamıştı içerde hemotom oluştu tekrar temizlediler bazen böyle olabiliyorArkadaşlar merhaba kürtaj sonrası içeride kalan pıhtı vs zamanla kanama göre göre atılır değilmi
kürtajda zaten içini yeterli miktarda sıyırıyorlar. bir de rahim kasılması için ilaç veriyorlar, minicik bir şey ama ağrısı doğum sancısı gibizaten o ilaç şiddetli kasılma yaratarak içindeki her şeyi atıyor. benim kanamam tam bir adet gibi olup bitmişti. 4-5 gün anca sürmüştür. bir de kürtajdan sonra 1-2 kere vajinal ultrason ile parçalar tam anlamıyla gitmiş mi diye kontrol edilmesi lazım taburcu olmadan. bende öyle oldu yani.
AminAy o sancı tam normal doğum sancısı çok berbattı ben dış gebelik geçirdim tüpüm alındı doktorum rahime hiç bir şekilde müdahale etmedik dedi ki zarar görmesin Rahmin hastaneden çıktım bir bel ağrısı çektim kırılacaktı iki gün tam ondan sonra bir sancı girdi nefesim kesildi böyle bir acı yok tam 2 saat çektim o parçayı atmak için çok şükür ki çıktı iki saat sonra tekrar bir sancı girdi ve bir büyük parça daha attı zaten doktor randevum vardı için temizlenmiş dedi Allahım herkese sağlıklı gebeliklikler nasip eylesin inşallah Amin
Aminhamile kalmaya korkar olduk kürtaj masası insanın psikolojisini bozuyor
Geçmiş olsun öncelikle. Hematom olduğu söylenmeden önce kanamanız nasıldı acaba? Normal adet gibi mi devam eden leke gibi mi?Benim atılmamıştı içerde hemotom oluştu tekrar temizlediler bazen böyle olabiliyor
Leke halinde devam ediyordu tam adet gibi değil ama bitmeyen lekeler sonra bi gün perdeyi açmaya uzandım o sıra daha hızlı şekilde geldi o gün ertesi doktora gittim tekrarGeçmiş olsun öncelikle. Hematom olduğu söylenmeden önce kanamanız nasıldı acaba? Normal adet gibi mi devam eden leke gibi mi?
Çok teşekkürler cevabınız için. Şuan aynı durumdayım o yüzden merak ettim salı günü randevum var bekliyorum.Leke halinde devam ediyordu tam adet gibi değil ama bitmeyen lekeler sonra bi gün perdeyi açmaya uzandım o sıra daha hızlı şekilde geldi o gün ertesi doktora gittim tekrar
Rica ederim çok geçmiş olsun kaç gün oldu pekiÇok teşekkürler cevabınız için. Şuan aynı durumdayım o yüzden merak ettim salı günü randevum var bekliyorum.
Ne güzel dua ettim Amin Amin Benimde üç tane dusuğum ikisi kürtaj Rabbim bir daha yaşatmasın şuan aspirin kullanıyorum yeninyeni kullanmaya başladım bağışıklık la ilgili bir sorunum varmis aslında bunu üç düşükten sonra kendi cabalarimla ve sağolsun Nazan Tarhan hocam sayesinde buldum ve yakınımda bissuru hastane olmasına rağmen büyük hastane diye gittim ama hocam sağolsun arastirip buldu şuan aspirin kullanıyorum onun sayesinde belki doktor dediki bunu kullanınca kesin cozum değil yine düşebilir dedi ama sonuç itibariyle bi hastalığım varmış bunu bulduk en azinda kontrollü hasta oldum 3 ay arayla herşeyin hayırlisi bunlarıda anlattım.icimi.dojtum bı an kusura bakma duan cokmguzel Rabbim inşallah isteyen herkese içinde benim de olduğum sağlıkla bir hamilelik geçirip bebeklerimizi kucağımiza almak aminAmin Ecmain inşallahAllahtan ben o anı yaşamadım doktorum evde doğal düşür dedi ama ne berbattı resmen bebek çıkış anı gibiydi
Rabbim kucağını doldursun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum inşallah
Toplamda 26 gün oldu özellikle son 1 haftadır leke devam ediyor kesilecek gibi oluyor tekrar devam ediyorRica ederim çok geçmiş olsun kaç gün oldu peki
Hiç kesilmeden 26 gün devam ettimiToplamda 26 gün oldu özellikle son 1 haftadır leke devam ediyor kesilecek gibi oluyor tekrar devam ediyor
Hiç kesilmeden 26 gün devam ettimi
Epey olmuş doktora gözükmekte fayda var
Salı gününe randevum var gidicem inşallah. Peki bu hematom için tekrar yapılan işlem yine kürtaj gibimiydi? Narkoz ile vs yani?Epey olmuş doktora gözükmekte fayda var
Narkoz olmada yaptı daha kısa süreliydi kürtaj gibi oluyor özel hastaneydi ilki kürtaj oldu narkozlu hematom için gerek duyulmadı narkozaSalı gününe randevum var gidicem inşallah. Peki bu hematom için tekrar yapılan işlem yine kürtaj gibimiydi? Narkoz ile vs yani?
Anladım çok teşekkür ederim tekrardanNarkoz olmada yaptı daha kısa süreliydi kürtaj gibi oluyor özel hastaneydi ilki kürtaj oldu narkozlu hematom için gerek duyulmadı narkoza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?