Kürtaj sonrası

Futuristictales

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
281
298
18
Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum bebeğimin kalbi durduğu için önce hapla düşürdüm sonra kürtajla rahmim temizlendi benim doktor bi antibiyotik bide apranax fort verdi. Apranax agrı kesici olduğu için kullanmamaya çalıştım bugün biraz ağrım oldu bir tane apranax kullandım şimdi kkde gezerken doktorlar apranax fortu rahim yapışmasını önlemek için verdiklerini söylüyor ben kullanmadım acaba sorun olur mu ağrılarım ondan mı acaba?? Apranax fort kullanan veya kullanmayan var mı

Valla bende 1 ay once kurtaj oldum bana agri kesici olarak majezik verdi ama normal degil birazdaha degisik bi majezik ben agrim oldukca ictim ilk 3 gun falan sonra biraktim bı sıkıntim olmadi ama doktorun verdigi ilaclari kullanmaya gayret ettim bi sıkıntı yasamamk icin

slm bende 20 gün oldu kürtaj olalı bana antibiyotik verdi 5 günlük ağrı kesicide parol verdi ama aşırı ağrın olursa iç demişti doktorum

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum bebeğimin kalbi durduğu için önce hapla düşürdüm sonra kürtajla rahmim temizlendi benim doktor bi antibiyotik bide apranax fort verdi. Apranax agrı kesici olduğu için kullanmamaya çalıştım bugün biraz ağrım oldu bir tane apranax kullandım şimdi kkde gezerken doktorlar apranax fortu rahim yapışmasını önlemek için verdiklerini söylüyor ben kullanmadım acaba sorun olur mu ağrılarım ondan mı acaba?? Apranax fort kullanan veya kullanmayan var mı
Canım bende kürtaj oldum. Doktor antibiyotikle majezik verdi. İki gün majeziği kesinlikle kullan dedi. Rahimdeki yapışıklıkları engelliyormuş.

Amin canım. İnşallah hepimiz bir daha bu acıyı yaşamayız. Ben 8+5 de kürtaj oldum. Bu ikinci. 7 ay önce de kürtaj olmuştum. Ama o zaman doktor kesinlikle ağrı kesici kullan diye birşey söylememişti. Şimdi kontrole geldim. Sıramı bekliyorum. Rabbim hepimizi hayırlara çıkarsın inşallah

Canım benim sebebini araştır inşallah muhim bişey yoktur dualarım seninle
Amin canım. İnşallah hepimiz bir daha bu acıyı yaşamayız. Ben 8+5 de kürtaj oldum. Bu ikinci. 7 ay önce de kürtaj olmuştum. Ama o zaman doktor kesinlikle ağrı kesici kullan diye birşey söylememişti. Şimdi kontrole geldim. Sıramı bekliyorum. Rabbim hepimizi hayırlara çıkarsın inşallah

slm kızlar bende 46 gün önce kürtaj oldum ama hala adet olamadım sizler kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz

canım ben korundum hamile değilim doktor 3 ay korun dedi peki bebişin sağlıklı mı bide kaç haftalık kürtaj olmuştu
Çok şükür sağlıklı 11 aylık oldu bile maşallah
10 haftalık kürtajdı aman nasıl olsa olmaz dedim korunmadım da ama yaşayacağı varmış oldu

Çok şükür sağlıklı 11 aylık oldu bile maşallah
10 haftalık kürtajdı aman nasıl olsa olmaz dedim korunmadım da ama yaşayacağı varmış oldu
maşallah allah bağışlasın tatlım iyi ki de olmuş minnak bana da dua et lütfen ben korundum hamile değilim adet olamıyorum kafayı yicem stresten az kaldı

maşallah allah bağışlasın tatlım iyi ki de olmuş minnak bana da dua et lütfen ben korundum hamile değilim adet olamıyorum kafayı yicem stresten az kaldı
Hiç stres yapma canım 50 60 güne kadar olmamak normal biraz daha bekle olmazsan bi kontrole git
Allah ol dediğinde oluyor her şey bahane
Oldugu zaman çekilen büyün sıkıntılar bitiyor sanki hemen isteyip olmuş gibi oluyor ben 6 seneden sonra kaldım tüp bebek hariç bir sürü hap tedavisi 2kezde aşılama oldum ama hiçbir şey yapmadığımız ay kürtajdan sonra oluverdi
Allah en kısa zamanda sana da tattırsın anneliği

Back
X