İnşallah ben de sıkıntı yaşamam 2 gün ya çok az değil mi önceden az olsa da bir hafta duş alamazdım gelirdi az az son günler azalırdı2 kurtaj oldum. Her birinden sonra adetim 2ser gun kisaldi arkadasim. Dogumdan sonra da 1 kez regl oldum. 2 gun daha kisaldi. Yani suan 4-5gun filan oluyor. Ben gebe kalmada sorun yasamadim hic cnm.
Adetin Duzeldimi canım benim de azalma olduİnşallah ben de sıkıntı yaşamam 2 gün ya çok az değil mi önceden az olsa da bir hafta duş alamazdım gelirdi az az son günler azalırdı
Benim adetim küçüklükten beri aşırı kanamalı bir şekilde 3-4 gün sürerdi , dış gebelik sebebiyle kürtaj oldum . Adetimde bir değişim olmadı . Ama şunu biliyorum ne kadar kürtaj olursan ol (tabi güvenilir yerde olduysan) hamileliği etkilemiyor . Doktorum bana öyle demişti .Arkadaşlar ben iki kürtaj bir de düşük yaşadım son düşkten sonra adetim 2 güne düştü bir ay 3 gün oldu hep 2 gün oldum sonra damla bile gelmedi neden olur acaba benim gibi adeti azalan var mı yapışık lık belirtisi diyo internette inşallah öyle bişey değildir 4 aydır korunmuyoruz yaza kadar bekliycez olmazsa doktora gidip rahim filmi falan gerekirse yaptırcaz inßallah gerek kalmaz ama korkuyorum rahim filmi de zormuş Allah isteyen herkesin kucağına versin çocuğunu
Canim sonra tekrar gebe kaldın mi kurtajlar Vakumla mi yapılıyor genelde şimdiki yillardaBenim adetim küçüklükten beri aşırı kanamalı bir şekilde 3-4 gün sürerdi , dış gebelik sebebiyle kürtaj oldum . Adetimde bir değişim olmadı . Ama şunu biliyorum ne kadar kürtaj olursan ol (tabi güvenilir yerde olduysan) hamileliği etkilemiyor . Doktorum bana öyle demişti .
Aynen vakumla yapılıyor ve şuan hamileyim .Canim sonra tekrar gebe kaldın mi kurtajlar Vakumla mi yapılıyor genelde şimdiki yillarda
Düzeldi canım rahim filminden sonra 3 güne çıktı rahim filminden sonra 2.ay hamile kaldım şimdi 5+3 hamileyim.bence herkes rahim filmi çektirmeliAdetin Duzeldimi canım benim de azalma oldu
Ya adetinde azalma, olmuştu nasıl olduda düzeldi akıl ver ya bana hormonların nasildiDüzeldi canım rahim filminden sonra 3 güne çıktı rahim filminden sonra 2.ay hamile kaldım şimdi 5+3 hamileyim.bence herkes rahim filmi çektirmeli
Hormonlar normaldi bütün tahlillerim normal çıktı 28 günde bir adetim şaşmazdı doktorlar kaç gün adet olduğun önemli değil önemli olan düzeni diyodu bence bende ufak yapışıklık vardı filmden sonra açılınca hemen hamile kaldım çünkü 10 ay olmadı senin de düzenliyse az olmasını dert etme benim eskiden daha fazla oluyodu 5 gün 6 gün şimdi yarısına düştü ama önemli olan hormonlarYa adetinde azalma, olmuştu nasıl olduda düzeldi akıl ver ya bana hormonların nasildi
Benim prolaktinim yüksek az bişey ama birde film acitiyormuHormonlar normaldi bütün tahlillerim normal çıktı 28 günde bir adetim şaşmazdı doktorlar kaç gün adet olduğun önemli değil önemli olan düzeni diyodu bence bende ufak yapışıklık vardı filmden sonra açılınca hemen hamile kaldım çünkü 10 ay olmadı senin de düzenliyse az olmasını dert etme benim eskiden daha fazla oluyodu 5 gün 6 gün şimdi yarısına düştü ama önemli olan hormonlar
Acıtıyor üniversite hastanesinde çektirme özelde çektir özelde parayla çekerler ama bu kadar açıtmazlar o su acıtıyo 3 seferde Rahime veriyo onu verirken acıyo ama sonunu düşününce bütün acıları çekmeye razıyım dedim değer yaniBenim prolaktinim yüksek az bişey ama birde film acitiyormu
Ya ben çok korkuyorum senin azalma ilk ayda mi gösterdi kendiniAcıtıyor üniversite hastanesinde çektirme özelde çektir özelde parayla çekerler ama bu kadar açıtmazlar o su acıtıyo 3 seferde Rahime veriyo onu verirken acıyo ama sonunu düşününce bütün acıları çekmeye razıyım dedim değer yani
Evet düşük yaptığım ay çok kanamam oldu ondan sonra iki güne düştü korkma ya çoğu kişi özelde yaptırmış ve hiç acimamış ben üniversite hastanesinde yaptırdığım için acıdı sonuçta acısa da 10 dakka sürüyor yaptır adetin azaldıysa kesin yaptır ben o yüzden yaptırdım suyla açılıyor yapışıklık varsa doktorlar bile söylüyor filmden sonra çok kişi hamile kalıyor diye sen kaç hamilelik geçirdin kürtaj mı düşük mü olduYa ben çok korkuyorum senin azalma ilk ayda mi gösterdi kendini
Ya ben bekarim ıstenmeyen bir gebelik geçirdim aslında ben isterdim dogurmak ama.....neyse 7 haftalikti 3.adet doneminden sonra azaldı yine 3 4 5 gün suruyo ama miktar olarak azaldı gerçektenEvet düşük yaptığım ay çok kanamam oldu ondan sonra iki güne düştü korkma ya çoğu kişi özelde yaptırmış ve hiç acimamış ben üniversite hastanesinde yaptırdığım için acıdı sonuçta acısa da 10 dakka sürüyor yaptır adetin azaldıysa kesin yaptır ben o yüzden yaptırdım suyla açılıyor yapışıklık varsa doktorlar bile söylüyor filmden sonra çok kişi hamile kalıyor diye sen kaç hamilelik geçirdin kürtaj mı düşük mü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?