Y yyaarreen Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2021 101 28 18 30 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yyaarreen #1 Kızlar merhaba. Kürtajdan sonra 2. Regli ne zaman oluyor acaba? İlki 38 gün sonra olmuştu fakat üzerinden bir ay geçti regli olamadım
Kızlar merhaba. Kürtajdan sonra 2. Regli ne zaman oluyor acaba? İlki 38 gün sonra olmuştu fakat üzerinden bir ay geçti regli olamadım
P Pamukprensali Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2016 3.758 2.084 133 30 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yyaarreen #2 yyaarreen .!.: Kızlar merhaba. Kürtajdan sonra 2. Regli ne zaman oluyor acaba? İlki 38 gün sonra olmuştu fakat üzerinden bir ay geçti regli olamadım Genişletmek için tıkla... Benimde olmam lazım bugün yarın ama gelen giden yok 1 hafta beklicem gelmezse soğan kürü yapmayı düşünüyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yyaarreen .!.: Kızlar merhaba. Kürtajdan sonra 2. Regli ne zaman oluyor acaba? İlki 38 gün sonra olmuştu fakat üzerinden bir ay geçti regli olamadım Genişletmek için tıkla... Benimde olmam lazım bugün yarın ama gelen giden yok 1 hafta beklicem gelmezse soğan kürü yapmayı düşünüyorum