Kürtaj

esrunum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
645
476
103
Lütfen konum burda 1 gün kalsin diğer konuya tasindiginda cevap alamıyorum

Merhaba arkadaşlar
Ben sat a göre 7.5 kese ye göre 5.5 hafta gebeym yalnız boş gebelik kürtaj dediler ve kanamam çok fazla pazartesiden bu yana adet şeklinde kanama ve belden kasiga ağrı çekiyorum
Size sormak istediğim böyle bişey başına gelip kanamay la düşüren varmı devlet hastanesine gittim acil den bişey yapmayıp eve gönderdiler hafta içi anestezi olmadan yapılıyor muş
Herhangi bir iğne verilmeDi yani kendiliğinden düşürmek için başına böyle bişey gelip nasıl bir yol izlediniz pazartesi başka bir araştırma hastanesine gidicem umarım hemen alırlar kürtaja 1.5 hafta dır boş kese ve ağrı ile günümü nasıl geçirdiğimi bilmiyorum 2 yaşındaki kızıma peşinde anca yetismeye çalışıyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekleme:bu arada özel hastaneye gittiğimde hemen alıcaklar yalnız fiyatı yüksek geldi 900 lira bir ücreti var

Ozel hastane en iyisi. Caninizdan kiymetli degil oyle degil mi? Gidin guzelce ne gerekiyorsa yapsinlar.

Kanaman varsa kurtaja gerek kalmayabilir.2 defa dusuk yaptim kanamayla parcalar dustu.en son doktor hem kanda sifirlandigini gordu hemde ultroson muanesinde kontrol etti.kurtajlik bisey kalmams dedi.bol hareket edin allah yardimciniz olsun zor bir durum

bebeginiz de varmis size de ona da yazik degil mi?

maddi durumunuz cok kotu degilse ozele gidin ve rahatlayin bir an once

Benin kanamam vardi dojtorumu aradim Acile git seni yatirsinlar dedi acildeki doktor suan anesteciler yok eger yatisini yaparsam narkozsuz kurtaj yaparim dedi.bende ozel doktorumu aradim hayir cik ordan yarin bana gel dedi ve kendilignden dustu

İnşallah kendiliğinden düşer Ya bide kürtaj olunca içeride sıvı birikintiside kalıyormuş yani ikinci müdahale yede gerek kalabilir özel de şimdilik yaptırma imkanım yok malesef belli bir miktae birikimim vardı kenarda onuda eşime verdim borcu için şu sıralar devlet harici yaptıramam bundan 2 _3 ay sonra olsaydı parası önemli değilde yani öyle şu anda böyle bir ücreti karşılayamam malesef

Benin kanamam vardi dojtorumu aradim Acile git seni yatirsinlar dedi acildeki doktor suan anesteciler yok eger yatisini yaparsam narkozsuz kurtaj yaparim dedi.bende ozel doktorumu aradim hayir cik ordan yarin bana gel dedi ve kendilignden dustu
Canım şu anda ki kanamam da siyah pıhtılaşma olarak kırmızı şekilde arada kanama var zıplıyorum sorması sayıp bu ağrıyla gittim kınaya tepindim üzerine bol hareket lazımmış Rabbim kolaylık versin her gün doğum yapıyorum sanki öyle bir ağrı

Ahh ahh bilmemmi .iki defa yasadim.tam yatrim oh gecti dersin ayaga kalkip pskoljim duzelsin dye temzlik yapim dedim.kafam dagilsin aglamayayim dye.ama kucuk kucuk dustugu icin dogum sancisi gbi.dustukce rahatladi .dogumda birkere doguruyonda dusukte kackerede buyuk parca gelirse oyle malesef

Güncelleme
Bu gün düşük yaptım evde direk hastaneye yattım kürtaja aldılar çok ağrılı bi süreçti allah kimseye yaşatmasın.

Benimde hamikeligim cok kotu gecti uzerine adet gordum basta kimyasal gebelik dediler sonra kesen haftasina gore buyuk kimyasal gebelik degil demislerdi kanamayla atarrsin dediler ama kanla gitmedi hergun kanamam vardi hemde cok en sonda hastanede bigun yatirdilar dusuk onleyici igne yaptilar kanamam durunca taburcu ettiler bir hafta sonra ozele gidip baktirdigimzda bebeğin kalbi atmiyordu kurtaj ile aldılar aradan 1 ay gecti galiba yine hamile kaldm 2;hafta snra test yapicam adetimn gecmesini beklicem

Mayısın 13 nde düşürdüm devlet hastanesine gittim kürtaja aldılar canım çok zor bir süreçti
2 ay sonra tekrar hamile kaldım hemen gitmedim Dr a 2 test yaptım evde çıktı 2 hafta sonra gittim dra çok şükür bebeğim benim le ikinci prensesim yolda ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…