Kürtaj

Lady16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
3
1
1
43
Arkadaşlar merhaba.öncelikle lütfen yargılamadan dinleyin.6 haftalık hamileyim ve doğurmaya karar verdim.erkek arkadaşımla herşeyimizi hazırladık evlilik için bütün işlemler tamam sadece gün alıcaz.ama gel gelelimki eve gelip anneme evlenmek istediğimi söylediğimde evleneceğim kişinin evi olmadıgı için bütün hayatım boyunca calısıp kira ödemek zorunda kalacagımı söyledi.cok gönülsüz bu işe.bende onu kırarark bişey yapmak istemiyorum aklımı cok bulandırdı benim ama diğer taraftanda cocugumu aldırmak istemiyorum.ben bu işin içinden cıkamıycam lütfen bana bişeyler önerebilir misiniz?

Annene hamile oldugunu soyle karsi cikmiycaktir bu durumda ayrica nolmus evi yoksa cogu insan kirada oturuyor.

Madem bir canliyi katledecektiniz bunu baştan hesaplamaliydiniz.Biz hamile kalmak icin yillardir çabalıyoruz .Demek ki bu da senin imtihanin aldırınca yillarca icinden acısı çıkmayacak belki bir daha cocuk bile doguramayacaksin.Yazik gercekten

zaten aldırmak istemiyorum o yüzden yazdım.Allah inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder

Allah allah gerçekten insanları anlayamıyorum bazen. Azarlamadan doğru düzgün cevap verseler ne olur yani? Çocuk değil kimse burda.
Konu sahibi sana gelince annen hamile olduğunu öğrense kızar mı bilmiyorum ama bence söylemelisin. Hem bebeğine de yazık etmemiş olursun

Sevgilin ve sen kaç yaşındasınız? Sevgilin ne iş yapıyor? Sen çalışmayı düşünmüyor musun?

Sakın aldirma.kıyma lütfen.sonra ölene kadar vicdan azabi seni yakar bitirir.3 gün once bebegimi kaybettim ben.kalbi durmustu.hala üzülüyorum.Rabbim en kisa zamanda yeniden sağlıklı bebekler verdin bize.annene guzelce açikla durumunu.kirada oturursaniz ne olurki.bende 4 yıllık evliyim.daha ev yok bark yok.ama sağlık olsun.her evlenen erkeğin evi mi var.hem şunu unutma yuvasız kuşun yuvasını Allah yapar...

Kürtaj oldum 5 haftalıkken ölmüş bebeğim 9 haftalıkken farkettiler alıdı ve bugün 27 gün oldu hala adet görmedim eşimde görmen gerekir hamile kalmazsın dedi ve birlikte olduk dr 1 ay daha korunun demişti ama dinlemedik bir ay oldu nasıl olsa adet görürüm dedim 24 günde bir gelirdi sizce ne olur neden adet görmedim hala normalmi? Bu yaşayan varmı böyle birşey lütfen ccp verin hanımlar merak içersindeyim Rabbim birdaha nasip edermi sağlıklı bir evlat

Kürtaj oldum 5 haftalıkken ölmüş bebeğim 9 haftalıkken farkettiler alıdı ve bugün 27 gün oldu hala adet görmedim eşimde görmen gerekir hamile kalmazsın dedi ve birlikte olduk dr 1 ay daha korunun demişti ama dinlemedik bir ay oldu nasıl olsa adet görürüm dedim 24 günde bir gelirdi sizce ne olur neden adet görmedim hala normalmi? Bu yaşayan varmı böyle birşey lütfen ccp verin hanımlar merak içersindeyim Rabbim birdaha nasip edermi sağlıklı bir evlat
Canim oncelikle gecmis olsun.Rabbim tez zamanda ins acısini umutturacak bi bebis versin.
Soruna gelirrsek bende kurtaj oldum.25 gunde olan duzenim kurtajdan sonra 34.gun geldi.ikincisi 29.gun geldi.
Ücüncu adetimi görmedim.
Merak etme yeniden olur ins.

Evet normal ben 30 gun sonra gordum ve kurtajdan sonra hic korunmadim ikinci adetten sonra duzene giriyo normaldir insallah nasip eder bende bekliyorum 4 ay oldu inofolic combi ye basladim stresten uzak dur

Evet normal ben 30 gun sonra gordum ve kurtajdan sonra hic korunmadim ikinci adetten sonra duzene giriyo normaldir insallah nasip eder bende bekliyorum 4 ay oldu inofolic combi ye basladim stresten uzak dur
Ben cuma günü regl oldum şükürler olsun gününde geldi bende sevindim şimdi bitince korunmak istemiyoruz folik kullanıyorum ben bir aydır inş faydası olur birde nar suyu ve limon suyu içiyorum pıhtılaşma ve rahim için çok faydalıymış ibrahim saraçoğlu dinledim bayanlar çok memnun kalmış ve hamile kalmışlar inş rabbim bizede nasip eder en kısa zamanda

Ben cuma günü regl oldum şükürler olsun gününde geldi bende sevindim şimdi bitince korunmak istemiyoruz folik kullanıyorum ben bir aydır inş faydası olur birde nar suyu ve limon suyu içiyorum pıhtılaşma ve rahim için çok faydalıymış ibrahim saraçoğlu dinledim bayanlar çok memnun kalmış ve hamile kalmışlar inş rabbim bizede nasip eder en kısa zamanda
Amin insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim

Allah iyiliğinizi versın ya eski konuymuş :işsiz:

Back
X