• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj

çok dogru dıyosunuzda ben ilk defa ilişki nedir yaşadım bilsem yaparmıydım.erkek arkadsım 26yasında bile bile yaptı bana şaka gbi geliyodu farkında değldim neyin noldunun bilsem basından gıtmezmıydım keşkelerin bi faydası olsaydı hep keşke diyorum..kımseye byle bişey yasatamam aileme hiç açamam.hayallerimde gitti elimden ben byle olsun istermiydim.hiç mi yapabilceğim bşey yok el atından yapan varsa ble canım pahasına razıyım

bende buna inanamıyorum işte bilsem yaparmıydım demek ne demek ya...26 yaşında siz 20 şakalaşırken hoooopppppp içine çocuk kaçtı öylemi...
oldu gözlerim doldu....:hulya:

çok dogru dıyosunuzda ben ilk defa ilişki nedir yaşadım bilsem yaparmıydım.erkek arkadsım 26yasında bile bile yaptı bana şaka gbi geliyodu farkında değldim neyin noldunun bilsem basından gıtmezmıydım keşkelerin bi faydası olsaydı hep keşke diyorum..kımseye byle bişey yasatamam aileme hiç açamam.hayallerimde gitti elimden ben byle olsun istermiydim.hiç mi yapabilceğim bşey yok el atından yapan varsa ble canım pahasına razıyım

inanılır gibi değil :1shok:..inandırıcıda değil..20 yaşındasın.sevgilin var...
sen şaka zannederken hamile kalıyorsun..farkında olmuyorsun...
umarım asıl sen şaka yapıyorsundur bu konunla...inanamıyorum çünkü
artık 7 yaşındaki çocuklar bile biliyor çocuk olayını en azından tv de bile öğreniyorlar
malesef erken yaşda..
sen bütün bunlara rağmen şaka zannederek hamile kalıyorsun..ailene bişey diyemiyorsun
her şeyin bedelini o masum canlar ödüyor zaten.. bu gidişle şaka zannederek doğum yapacaksın herşeyi göze alıp ailene anlat baride daha kötüye gitmesin herşey

güzelim canın pahasına çocuğunu aldırmak istiyorsun öyle mi???
bu işi kanunsuz yapanlar ne seni ne de bebeği düşünür...
para için ikinize de kıyarlar... yanlış ellerde bir daha hiç çocuğun olmayacak hale gelirsen ne yapacaksın??? o çatalda kalırsan ne yapacak ailen? ölümü bu kadar göze alıyorsan söyle ailene....

esila teşekkür ederim.ben sze derdimi açıyorum.şunu yap bunu yap demek varken bi insanı suçlamak...keyfimdendi dimi ben düşünemiyorum dimi dediklerinizi.bi anlık hata pişmanım oldu ben canıma meleğime kıymak istermiyim paylaşıyorum sizlerle hayat okadar boş size herkes keyfinden yapıyo dilerim aynı hatayı yaşarsınız ama yook siz akıllısınız yapmazsınız bu akıl mantık değil kimse istemez bende istemem brz teselliydi istediğim belki kandırmanız geçer meleğine sahip çık demeniz..dlerımkı hatanızda insanlar szi suçlar aynı bu şekilde sizin yorumlarınız hiç umrumda değil ben abla gördüğüm insanların sadece yanımda olmalarını istiyorum.:kızgın::kızgın:Çok üzgünüm çoook

esila teşekkür ederim.ben sze derdimi açıyorum.şunu yap bunu yap demek varken bi insanı suçlamak...keyfimdendi dimi ben düşünemiyorum dimi dediklerinizi.bi anlık hata pişmanım oldu ben canıma meleğime kıymak istermiyim paylaşıyorum sizlerle hayat okadar boş size herkes keyfinden yapıyo dilerim aynı hatayı yaşarsınız ama yook siz akıllısınız yapmazsınız bu akıl mantık değil kimse istemez bende istemem brz teselliydi istediğim belki kandırmanız geçer meleğine sahip çık demeniz..dlerımkı hatanızda insanlar szi suçlar aynı bu şekilde sizin yorumlarınız hiç umrumda değil ben abla gördüğüm insanların sadece yanımda olmalarını istiyorum.:kızgın::kızgın:Çok üzgünüm çoook

Evet bazıları çok sert eleştirilerde bulunabilir,ama bu laf sana hiç yakışmıyor.. :olmaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
güzelim canın pahasına çocuğunu aldırmak istiyorsun öyle mi???
bu işi kanunsuz yapanlar ne seni ne de bebeği düşünür...
para için ikinize de kıyarlar... yanlış ellerde bir daha hiç çocuğun olmayacak hale gelirsen ne yapacaksın??? o çatalda kalırsan ne yapacak ailen? ölümü bu kadar göze alıyorsan söyle ailene....

sana sonuna kadar katılıoyorum okadar içten ve duygulu yazmısınkii burdan ben :1hug:teşeekr etmek istedimopuyorumnanaktan
arkadaşlar biraz adetlii daha yumuşak yorumlar yapsanıza hayata insanın başına,herlşey gelir biğün o durumdan daha kötüü olabilirizlütfen:olmaz:

üzüzlme bitanem herşey oolcana varcak artıkkopuyorumnanaktan

Sürekli çocuk doğurup bakamayıp çocuk esirgeme kurumlarına , sokakta dilencilik yaptırılarak mendil sattırılarak üzerinden kazanç elde edilen çocukları bilmek için illa yakın çevremizde olmaları gerekmiyor, şöyle bi kafamızdaki at gözlklerini çıkarıp etrafa bakmak yeterli.... Bazıları bakıyor bazıları görüyor.. Sorun burada işte...

İnsan korundğu halde 4 çocuğu olmaz, ama korunmayı bilmiyorsa korunmasına kcası izin vermiyorsa yanlışlıkla ve maalesef 4 çocuğu da olur 14 çocuğu da olur....
Çocuk esirgeme kurumlarındaki çocukların hepsi istenmeyen çocuk değil elbet.. Ama çoğu öyle... Sokakta gördüğün tinerci ve mendilci çocukların hepsi istenmeyen çocuk, yada mutsuz evliliklerine belki çare olsun diye dğurulmuş ama olmamış çocuklar.. Ve inan birçoğu keşke anam beni hiç doğurmasaydı diyorlar...

Iste bizim söylemek istedigimiz noktada iste bu. Biz demiyoruz ki sürekli cocuk dogurulsun diye. Ama bir kadinda bu zamanda korunmayi bilmeli veya cocuk istemiyorsa kocasindan korunmak icin izin beklememeli. Kaldiki korunmaya izin vermeyen koca kürtaja hic izin vermeyecektir korunmamak konusunda kocasini dinleyip sonra kocasini dinlemeyip kürtaj olmakta mantiksiz degil mi. Belki kaderde vardir ve korundugu halde bir cocugu olabilir insanin oda binde bir ihtimaldir.

Evet sokakta mendil sattirip üzerinden gecinen aile cok ama her yanlislikla olan cocuk tinerci olacak diye birsey yokki. Sen kendin diyorsun evliliklerine care olsun diye dogrulmus cocuklar diye, dolayisiyla onlar bilerek ve isteyerek yapilmis cocuklar.

Dolayisiyla o binde bir ihtimal beni bulurda korundugum halde hamile kalirsam sayet yok tinerci olacak yok disarilarda mendil satacak gibi seyleri düsünmem acikcasi sonucta kimin ne olacagi hic belli olmaz. Iyi bir anne baba zaten fakirde olsa parasizda olsa cocuguna iyi bakabilecektir.

haa hamilelikte komplikasyonlar gelisir, annenin hayati tehlikeye girer veya cocukta herhangi bir özür tesbit edilir o konuda birsey diyemem. Saglik herseyden önce gelir cünki.

canım benim hayatta en son istediğim şeydir bir cana kıymak ya da kıyana hak vermek....
meleğim diyorsun bunca sıkıntına rağmen:sinifsinif: İnşallah Rabbim bir kapı açar hayırlısıyla...

düşünemediğini, düşünmeden yaptığını kendin söyledin zaten.. arkadaşların sert yorumu da buna.. kaldı ki sana hakaret falan da edilmedi.. 15 yaşında değilsin ki "bilmiyordum" diyerek kurtarasın.. elinin altında internet var.. ayrıca buradan alacağın teselli, bilgisayarı kapatana kadar iyi hissettirir seni.. ya sonra??

herneyse olan olmuş...

ailenle paylaştın mı durumu? herhnagi bir gelişme var mı? eğer senden büyük bir ablan/ teyzen varsa ona anlat bakalım..

gercek degil heralde bu? 13 haftalik hamile bir insan.. hic anlamaz mi hissetmez mi?
bu saatten sonra ailene anlatp sonuclarina katlanmandan baska bir care var mi ki?

Sen bu saflıkla daha çok acı çekersin...
Ailen nasıl hamile olduğunu anlamıyor.
3,5 aylık hamile bir kadının karnı belirginleşmeye başlar...
3,5 aydır regl olmuyorsun ve anlamıyorsun...
Ama ilişkiye girmek nedir dayak nasıl yenilir mecbur olmak deyimi nasıl böyle ıstanbul gibi şehirde telaffuz edilir biliyorsun.
Saçma değil inan bunların hepsini olsa olsa çok saçma kelimesi açıklayabilir...

iki mecburi kürtaj sonrası kızımı aldım kollarımın arasına 8ay çekmedigim acı kalmadı yemedigim igne ve stresçok şükür rabbim onu bize bagışladı bu devirde insan bir bebege tam anlamıyla bakabiliyoki 3-4 çocujluları görünce diyom acaba dogrumu birinin rızkından kesip ötekinede idare ettirmek tabi olanlarınkini alla honlara bagışlasın ama devir okadar kötü okadar bozukki kimi ailede kadınlar yemekten üst baş yıkamaktan ders yaptırmaktan çocugunun enönemli olan şeyini unutuyo derdi sıkıntısını çevresini
çevre faktörü buara okadar kötüki şuan %50si dışardaki çocukların çevre faktöründen sokaklarda defalarca kaçıyolar tedavi oluyolar yine kaçıyolar dünyanın cılkı çıkmış devir kötü bence çocuk ciddi emek ,istiyn bişi emek veremicek sabrı olmayan biri bence çocuk dogurmak için iki kere düşünsün ona göre gebe kalsın ah vah etmesin sonrada

iki mecburi kürtaj sonrası kızımı aldım kollarımın arasına 8ay çekmedigim acı kalmadı yemedigim igne ve stresçok şükür rabbim onu bize bagışladı bu devirde insan bir bebege tam anlamıyla bakabiliyoki 3-4 çocujluları görünce diyom acaba dogrumu birinin rızkından kesip ötekinede idare ettirmek tabi olanlarınkini alla honlara bagışlasın ama devir okadar kötü okadar bozukki kimi ailede kadınlar yemekten üst baş yıkamaktan ders yaptırmaktan çocugunun enönemli olan şeyini unutuyo derdi sıkıntısını çevresini
çevre faktörü buara okadar kötüki şuan %50si dışardaki çocukların çevre faktöründen sokaklarda defalarca kaçıyolar tedavi oluyolar yine kaçıyolar dünyanın cılkı çıkmış devir kötü bence çocuk ciddi emek ,istiyn bişi emek veremicek sabrı olmayan biri bence çocuk dogurmak için iki kere düşünsün ona göre gebe kalsın ah vah etmesin sonrada

Süphesiz ki bu zamanda cocuk dogurmadan önce 3 defa düsünmek gerekir. Eger bir cocuga yeterince sevgi ilgi ve maddi imkan verilemiyecekse cocuk dogurmamakta fayda var. Ancak bu dogurmama meselesini cocugu yapmadan önce düsünmek ve korunmak gerekir.

insan hata yapar yaptıgından pişmanlıkta duyar......
kimsede günahı olmayan bir bebgin canına kıymak istemez....bende size bir şeyler dedim ....pişman oldum......keşke olmasaydı demek yerine.........şakalaşıyorduk nasıl oldu anlamdım hamile kalmışım demenize lafımdı.....yoksa siz ne yapar nasıl yaşar hayatınıza nasıl yön veirisiniz bilemem....
sadece bu kadar saf olmanız ve şakalaşırken hamile kalmanıza lafımdı...
ama sizinde böyle bir yorum yapmanızda dogrusu olmamış...eleştiriken yada yorumlardan hoşlanmadıgınızı söylerken önce siz kendiniz ne yazıfınız neden böyle bir tepki aldınız bakın ve öyle beddua edin..

seviyodum bebek oldu bn zten dzgn regl oln brı dgldım anlamadım öğrendgmde okadardı seviyodum çok gözm körmüş her insab hata ypar pişmanım hergn melegmle knşup neden dyorum zten.bebeği duyduktan snra bu bna mecbr dedi demek ve gözlerimi ozmn açtım.sizden snrada dsndum vazgecemıyecegımı kıpır kıpır içimde.tek üzntüm o haketmiyo bunu günahsız üzüntüden karnım bile şişmedi okadar.hergun aglıyorum düzelsin dye.çnkü bn oyle hayaletmiştim evlencektim bebeğimiz olcaktı hergün onu sevgiyle büyütcektik.herkes bi meleğim olduğunu bilicekti kaç aylık dceklerdi 2 dcektim aradan zmn gecıcektı hanı buyumuşmu bzm yaramaz dceklerdi bebekte ne yakıştı dceklerdi.aa melek nekadar kılo almışsın degıl.hayır orda 5aylık meleğim var diyemiyorum.cinsiyetini bile bilmiyorum.ben onu istiyorum çok dünyadaki herseyden çok.caresizliğim beni yok ediyo.ailemle kalamıcam mecbur onunla gidicem.hadi ben mahkum oldum bebeğim.bukadar sorumsz babayı haketmıyo.ben vazgecemicem zaten.yapan yer hala var ama ben onsuz nefes alamıcam sanıyorum.

seviyodum bebek oldu bn zten dzgn regl oln brı dgldım anlamadım öğrendgmde okadardı seviyodum çok gözm körmüş her insab hata ypar pişmanım hergn melegmle knşup neden dyorum zten.bebeği duyduktan snra bu bna mecbr dedi demek ve gözlerimi ozmn açtım.sizden snrada dsndum vazgecemıyecegımı kıpır kıpır içimde.tek üzntüm o haketmiyo bunu günahsız üzüntüden karnım bile şişmedi okadar.hergun aglıyorum düzelsin dye.çnkü bn oyle hayaletmiştim evlencektim bebeğimiz olcaktı hergün onu sevgiyle büyütcektik.herkes bi meleğim olduğunu bilicekti kaç aylık dceklerdi 2 dcektim aradan zmn gecıcektı hanı buyumuşmu bzm yaramaz dceklerdi bebekte ne yakıştı dceklerdi.aa melek nekadar kılo almışsın degıl.hayır orda 5aylık meleğim var diyemiyorum.cinsiyetini bile bilmiyorum.ben onu istiyorum çok dünyadaki herseyden çok.caresizliğim beni yok ediyo.ailemle kalamıcam mecbur onunla gidicem.hadi ben mahkum oldum bebeğim.bukadar sorumsz babayı haketmıyo.ben vazgecemicem zaten.yapan yer hala var ama ben onsuz nefes alamıcam sanıyorum.

peki bebeğin babası bıraktı mı sizi:(

Allahım ne kadar zor ve acı bir durum.Bence o adama mecbur olmaktansa ailene anlat durumu. hayat o adamın yanında zindandan farksız olur.

bırakmadı.ama evlilği erteliyo bebeğim büyüyo elinde bşeyi yok aldatıyo.nasıl biliyomusun hani ben dogurcam bak bu çocuk senin dyip eline vercem.bana herzaman coçuğu dogur git.oysa evlencek benide boşamıcak hem o meleğime hmde bana acıdan baska hiç bşey veremicek.keşke senin gbi saglıcakla gel bebeğim meleğim yazabilseydim.tekmelerini duyurum orda ve duyuyo annesinin neler cektiğini şimdiden hayat ona nekadar zor geliyodur.o şimdi sevgiden ilgiden başka bişey istemiyoki.biz naptık onada bunu bize yapıyo nasıl bi insan

bırakmadı.ama evlilği erteliyo bebeğim büyüyo elinde bşeyi yok aldatıyo.nasıl biliyomusun hani ben dogurcam bak bu çocuk senin dyip eline vercem.bana herzaman coçuğu dogur git.oysa evlencek benide boşamıcak hem o meleğime hmde bana acıdan baska hiç bşey veremicek.keşke senin gbi saglıcakla gel bebeğim meleğim yazabilseydim.tekmelerini duyurum orda ve duyuyo annesinin neler cektiğini şimdiden hayat ona nekadar zor geliyodur.o şimdi sevgiden ilgiden başka bişey istemiyoki.biz naptık onada bunu bize yapıyo nasıl bi insan

ailen biliyor mu peki bence bir an önce ailene söylesen inşallah anlayışlılardır
o vicdansıza nasıl kızdım şimdi
hem boşamaz da acı da verir diyorsun bi ailene danışsan anlatsan durumu

Back
X