Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek yaşamıyorsa, boş gebelikse alırlar evet. Sağlıklı bir gebelikse babanın onayı olmadan kürtaj yapmazlar. On haftadan sonra da hiçbir şekilde kürtaj yapılmaz.
Bebek yaşamıyorsa, boş gebelikse alırlar evet. Sağlıklı bir gebelikse babanın onayı olmadan kürtaj yapmazlar. On haftadan sonra da hiçbir şekilde kürtaj yapılmaz
Bebek yaşamıyorsa, boş gebelikse alırlar evet. Sağlıklı bir gebelikse babanın onayı olmadan kürtaj yapmazlar. On haftadan sonra da hiçbir şekilde kürtaj yapılmaz
Kaç haftalık bebek?
Bir randevu alıp gidin doktora. Muayene olun haftasını bilmiyorsanız öğrenmiş olursunuz. Kürtaj olmak istiyorum dersiniz. Böylece yapıp yapmadıklarını da öğrenmiş olursunuz. Belki yine bebeğin babasının da onayını isteyebilirler, bilmiyorum o kısmı.
Kaç haftalık bebek?
Bir randevu alıp gidin doktora. Muayene olun haftasını bilmiyorsanız öğrenmiş olursunuz. Kürtaj olmak istiyorum dersiniz. Böylece yapıp yapmadıklarını da öğrenmiş olursunuz. Belki yine bebeğin babasının da onayını isteyebilirler, bilmiyorum o kısmı.