Kürtaj

omur1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
1
0
1
30
Merhaba kızlar,
13 haftalık bebegimde ense kalınlığı 7 mm kalin, burun kemiği yok, vücudu ödemli, karnı ve beyninde su toplaması, kesin kalp hastasi dogacagi, ellerinde yumru şeklinde özür olduğu saptandı. Ayaklarında da olma ihtimali soylendi. Doğsa bile en iyi ihtimalinin ellerindeki engellerle kalp hastası olacagini, en kotu ihtimalinin ise trizomi 18 li bir kalp hastası olacagini söylediler. yaşam sansinin çok düşük olduğu soylediler. Gebeligi sonlandirip patoloji yapmayi onerdiler. 4 dr gezdim sonuc degismedi. Hayatimin en zor karariydi onunla vedalasmak. Salı günü tibbi tahliye adi altinda düşük yaptirildim patoloji sonucunu bekliyorum. Bu veya buna benzer durum yaşayan var mi? İkinci gebeliginiz oldu mu saglikli mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim

Rabbim sabır versin, çok zor bir karar ve süreç. İlkini nasip eden Rabbim inşallah 2. Gebeliğide zamanında verecektir. Çok yeni bir süreç fazla düşünüp yormayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…