Kürtaj

merhunde

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
11
4
6
29
Kızlar kürtajdan tam 5 ay geçti hala hamile kalamadım ve çok üzülüyorum sebebi ne olabilir doktor normal dedi ama ben çok üzülüyorum

Kızlar kürtajdan tam 5 ay geçti hala hamile kalamadım ve çok üzülüyorum sebebi ne olabilir doktor normal dedi ama ben çok üzülüyorum
Canım bir seneye kadar normal diyorlar benim de kürtajdan sonra olmadı 1 sene 3 ay. Bende baya beklemiştim

Kürtaj sonrası hiç korunmasın mı canım benim de 8 ay oldu. 3 ay korun demişti zaten sonrasında doğru düzgün birliktelik olmadı. İki ay denedim ama adet gördüm.
Şimdi de enfeksiyon çıktı. Eğer adetlerin düzene girmediyse Ovulasyon testi alıp takip et belki de kaçırıyorsun yumurtlamayı.

Canım kürtajdan sonra 40 gün kanama oldu zaten . Doktor hemen sonra deneyebilirsin dedi . 4 ay oldu kanamadan sonra hala olmadı . Fakat adetim düzenli 3 aydır aynı gün adet oluyorum

Canım kürtajdan sonra 40 gün kanama oldu zaten . Doktor hemen sonra deneyebilirsin dedi . 4 ay oldu kanamadan sonra hala olmadı . Fakat adetim düzenli 3 aydır aynı gün adet oluyorum
Yani bir kez hamile kalmışsın zaten canım demek ki döllenme oluyor bunu bilmek bile umut verici. Olur inşallah yine.

Benim de bildiğim kadarıyla normal. Zaten zor bir süreç yaşamışsın kürtaj başlı başına bir zorluk canım benim kendini strese sokma. Hamile kalmışsın bir kez yine kalırsın. Adet takviminde yumurtlama dönemi başladığında ovulasyon testi alıp ordan net takip yapabilirsin. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Benim de bildiğim kadarıyla normal. Zaten zor bir süreç yaşamışsın kürtaj başlı başına bir zorluk canım benim kendini strese sokma. Hamile kalmışsın bir kez yine kalırsın. Adet takviminde yumurtlama dönemi başladığında ovulasyon testi alıp ordan net takip yapabilirsin. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Ne güzel yazmışsın.Allah razı olsun inşallah sağlıkla gelir bir daha .

Kurtaj gebeliğe engel değil diye biliyorum bence stres yapma yeniden gebe kalabilirsin her an.ben de kürtaj oldum ama benimki isteğe bağlı kürtajı gerçi ilaç kullandigim için engelli olabilir dedi doktor o yüzden aldırdım ama sonuçta ihtimaldi olmayabilirdi psikolojik olarak çok etkilendim fiziksel olarak ağrım vs olmadı ama hala suçluluk duyuyorum 8 gün oldu kürtaj olali

Back
X