- Konu Sahibi anneroxanne
korunmaya rağmen gelmiş bebek,
ben niye yapamıyorum bir türlü nasıl hamile kaldın, yumurtlama günlerinde mi beraber oldun, ateş ölçme yöntemimi kullandın yoksaovulasyon kiti mi yumurta takibi mi yaptırıyordun, ha ilişkiden sonra ayaklarını duvara kaldırmış olabilir misn, yoksa yakı mı yaktın yada pressed kullandın kuruluk var diye ondan hemen geldi bebeğin, bebeğinin varlığını nasıl anladın hangi marka gebelik testini yaptrıdın, reg tarihin kaç gün geçti kanda tahlil yaptırdın mı? bak bu konuyu açtığın yerde bazı kadınlar yukarıda sana saydığım herşeyi yapıyorlar çocuk sahibi olabilmek için nereye ne konu yazdığını bil bence çemkirme insanlara, sen acına yoğunlaş, kalbi atmaya başlayan yavruna yoğunlaş, belki alahın sevdiği kulusundur bebek kendiliğinden düşmüştür, hakkında hayırlısı
kürtaj basit ama sonrası korkutucu, sağlıksız bir yerde yaparsan rahim yapışıklığı olabilir, enfeksiyon olabilir, içeride parça kalır bir daha kürtaj olmak zorunda kalırsın, olabilirde olabilir yani.
hem kürtajdan sonra 1 hafta 2 hafta olmak üzere dr kontrolüne gitmelisin , madem inanılmaz kötü bir olay yaşıyorsun bence bundan sonrası için akıllı mantıklı davran,
bence gözün inanılmaz korkmalı bunu en azından bilinçli olarak yapmalısınız, kazıtma yöntemini kesinlikle seçme, ben iyi bir dr iyi bir hastanede olmama rağmen şaftım kaydı, sen düşün, şimdi kolay gelirde yarın bir gün başka biriyle evlenirsen allah göstermesin birde çocuğun olmazsa, bizim kürtajdan sonraki forumlara takılır, ağlar durursun.
ailelere haber verip evlenemiyorsunuzda sanırım, nişanlı olduğuna nedense inanamadım,
ailende hiç kimse mi yok annene anlatamaz mısın? yazıkk üzüldüm.
allah şaşırtmasın arkadaşlar
Korunmaya rağmen olmamış ki daha önce korunuyorduk bir defalık korunmadık yazmıştı arkadaş.Demek ki bu işin bir defası 10 defası olmuyormuş.