Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kürtaj dan nezaman sonra hamile kaldınız 4 aydır deniyoruz hala hamile kalamadim benim gibi kürtaj olup hamile kalanlar lütfen yardım edin :-(
kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım canımraabbim sanada hayırlısıyla nasip eder inşallah stres yapma
![]()
benım 7 haftalık karnımda ölmusdu kurtaj olmak zorunda kaldım 2 ay sonra tekrar hamıle kalmısım suan ıkı saglıklı cocugum var allah olmayana nasıp etsın sızlerede verır ınsallah![]()
canım ınsallah senınde olur ben evlendıgım ılk gun gebe kaldım 7 haftalıkken kalbı durdu kurtaj oldum allahıma sukurler olsunkı aratmadı 2ay sonra ogluma hamıle kalmısım saglıklı dogdu hep korktum bısey olcakı dıye ama olmadı sukur sımdı 5 yasında cok yaramaz oglum dogduktan sonra 1ıncı yas gununde kızıma hamıle kalmısım korundugumuz halde suan oda 3bucuk yasında dıyecegım sukı allah sanada benım gıbı ıkı yaramaz nasıp etsın![]()
Sedatif verip uyutuyorlar . Tam bir anestezi değil . 15 dk falan sürüyor bütün işlem.
Kürtaj dan nezaman sonra hamile kaldınız 4 aydır deniyoruz hala hamile kalamadim benim gibi kürtaj olup hamile kalanlar lütfen yardım edin :-(