zeynep4 Nirvana Kayıtlı Üye 27 Şubat 2010 12.221 2.447 773 19 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynep4 #1 Merhaba hocam 7 haftalik hamileyim bebeğimin kalbi durdu kurtaj olucam ama iki aydir kan sulandirici kullanıyordum 3 gun once tum ilaclari kesmis oluyorum acaba operasyonda bisey olurmu clexane igne kullandigim icin Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2016
Merhaba hocam 7 haftalik hamileyim bebeğimin kalbi durdu kurtaj olucam ama iki aydir kan sulandirici kullanıyordum 3 gun once tum ilaclari kesmis oluyorum acaba operasyonda bisey olurmu clexane igne kullandigim icin
ProfDrBulentTiras Guru Editor 24 Ekim 2014 1.879 1.298 333 64 20 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynep4 #2 bebisimbenimle .!.: Merhaba hocam 7 haftalik hamileyim bebeğimin kalbi durdu kurtaj olucam ama iki aydir kan sulandirici kullanıyordum 3 gun once tum ilaclari kesmis oluyorum acaba operasyonda bisey olurmu clexane igne kullandigim icin Genişletmek için tıkla... Merhabalar : küretaj işlemi : rahim iç zarına zarar verebılecegınden bekleyerek kendılıgınden düşük olmasını saglamak faydalı olur. Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Gecmıs olsun dıleklerımle.
bebisimbenimle .!.: Merhaba hocam 7 haftalik hamileyim bebeğimin kalbi durdu kurtaj olucam ama iki aydir kan sulandirici kullanıyordum 3 gun once tum ilaclari kesmis oluyorum acaba operasyonda bisey olurmu clexane igne kullandigim icin Genişletmek için tıkla... Merhabalar : küretaj işlemi : rahim iç zarına zarar verebılecegınden bekleyerek kendılıgınden düşük olmasını saglamak faydalı olur. Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Gecmıs olsun dıleklerımle.