- 27 Mayıs 2023
- 68
- 22
- 8
- 26
- Konu Sahibi zeynep3465
13 aralıkta kürtaj oldum 43 gün geçti adet olmadım beta baktırdım 1735 çıktı sizce gebelik mi hormonlar mı düşmedi lütfen yardımcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence baya yüksek gebelik olabilir.ben dış gebelik geçirdim onda bile 1 ayda sıfırlamıştı kürtajdan sonra13 aralıkta kürtaj oldum 43 gün geçti adet olmadım beta baktırdım 1735 çıktı sizce gebelik mi hormonlar mı düşmedi lütfen yardımcı olur musunuz
Kürtaj olduğunuz gün beta bakılıyor, o günkü sonuç neydi? Mesela benim kürtaj günü son beta 6300dü. Bugün tam bir hafta oldu 79a düşmüş. Bence gebelik var sizde..13 aralıkta kürtaj oldum 43 gün geçti adet olmadım beta baktırdım 1735 çıktı sizce gebelik mi hormonlar mı düşmedi lütfen yardımcı olur musunuz
14367 sizce sıfırlanmış mıdır şuan hiç hazır değilim zaten normalde de çok zor gebe kalıyorum korunmadan 3 4 ayda anca kalıyorumKürtaj olduğunuz gün beta bakılıyor, o günkü sonuç neydi? Mesela benim kürtaj günü son beta 6300dü. Bugün tam bir hafta oldu 79a düşmüş. Bence gebelik var sizde..
benim ilk düşüğüm oldu onda da hemen sıfırlandı 1 ay tam doldu 30.günümde adet oldum ama şimdi böyle çıkınca şok olduk kürtajdan sonra 43 halde adet yok beta da çok yüksekBence baya yüksek gebelik olabilir.ben dış gebelik geçirdim onda bile 1 ayda sıfırlamıştı kürtajdan sonra
Benim bir haftada neredeyse sıfırlanıyor. Herkeste farklı oluyor da olabilir. Bence yarın bi doktora görünün çünkü gebelik varsa transvajinal baktığında görür keseyi.14367 sizce sıfırlanmış mıdır şuan hiç hazır değilim zaten normalde de çok zor gebe kalıyorum korunmadan 3 4 ayda anca kalıyorum
Sizce hemen gideyim mi acilde bir şey yaparlar mı 2 kaybım var bundan önceBenim bir haftada neredeyse sıfırlanıyor. Herkeste farklı oluyor da olabilir. Bence yarın bi doktora görünün çünkü gebelik varsa transvajinal baktığında görür keseyi.
Çok geçmiş olsun.. benim de üç oldu.. Yani acile giderseniz biraz numara yapmanız lazım işte sancım var ağrım var falan.. aslında onun yerine yarın bir daha kan verip artış var mı diye kontrol edip ona göre doktora görünmek daha iyi gibi.Sizce hemen gideyim mi acilde bir şey yaparlar mı 2 kaybım var bundan önce
Zeynep hanım ben ikinci kürtajımı oldum bir regl gördüm ve gebe kaldım. Beta hcg çok yüksek olmasına rağmen kese görünmedi. Doktor rahim iyileşmeden gebe kaldığım için böyle olduğunu söyledi. İnşallah sizinki sorunsuz geçer. Bence kafanıza göre kan sulandırıcı veya progesteran falan başlamayın.Sizce hemen gideyim mi acilde bir şey yaparlar mı 2 kaybım var bundan önce
Size de çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum sizi şuan ağlıyorum korkumdan aynı şeyleri yaşamak çok ağır. Yarın iyi bir Kadın doğum uzmana gideceğim bakalım hayırlısı artık nasibimiz çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinÇok geçmiş olsun.. benim de üç oldu.. Yani acile giderseniz biraz numara yapmanız lazım işte sancım var ağrım var falan.. aslında onun yerine yarın bir daha kan verip artış var mı diye kontrol edip ona göre doktora görünmek daha iyi gibi.
Rica ederim, inşallah hakkımızda en hayırlısı neyse o olsunSize de çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum sizi şuan ağlıyorum korkumdan aynı şeyleri yaşamak çok ağır. Yarın iyi bir Kadın doğum uzmana gideceğim bakalım hayırlısı artık nasibimiz çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için![]()
İnşallah öyle değildir artık güzel şeyler duymaya ihtiyacım var yok zaten trambofili testi verdim çünkü doktorların hepsi düşüğümü ona bağladı sonucu çıkana kadar tedbiren başlatacaktır doktor eğer gebelik varsa tabii umarım bu sefer iyi şeyler olur size de çok geçmiş olsunZeynep hanım ben ikinci kürtajımı oldum bir regl gördüm ve gebe kaldım. Beta hcg çok yüksek olmasına rağmen kese görünmedi. Doktor rahim iyileşmeden gebe kaldığım için böyle olduğunu söyledi. İnşallah sizinki sorunsuz geçer. Bence kafanıza göre kan sulandırıcı veya progesteran falan başlamayın.
13 Aralık demişsiniz Kasım'da mı oldu bende 9 Kasım da kürtaj oldum hamile kalmayı çok istiyorum ama düşüncesi bile korkunç geliyor bana nasıl atlatıcm bilmiyorum inşallah hamilesiniz dir sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim bir randevu alıp doktora gidin kesinlikle inşallah buraya hamileyim doğum yaptım diye yazarsınız13 aralıkta kürtaj oldum 43 gün geçti adet olmadım beta baktırdım 1735 çıktı sizce gebelik mi hormonlar mı düşmedi lütfen yardımcı olur musunuz
Amin çok teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin sizi çok iyi anlıyorum çünkü şuan sevinemedim bile sadece içimde büyük bir korku var. Ne ben ne eşim ruh gibi kaldık evin içinde artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbim kaybettiklerimizin yerini doldursun13 Aralık demişsiniz Kasım'da mı oldu bende 9 Kasım da kürtaj oldum hamile kalmayı çok istiyorum ama düşüncesi bile korkunç geliyor bana nasıl atlatıcm bilmiyorum inşallah hamilesiniz dir sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim bir randevu alıp doktora gidin kesinlikle inşallah buraya hamileyim doğum yaptım diye yazarsınız![]()
Rica ederim Amin inşallah Ama yani size bir tavsiye vermek istiyorum çok dikkat edin eğer gebelik varsa maalesef herşeyin başı stres korku önceden yaşadıklarınızı düşünmeyin sadece evladınıza odaklanınAmin çok teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin sizi çok iyi anlıyorum çünkü şuan sevinemedim bile sadece içimde büyük bir korku var. Ne ben ne eşim ruh gibi kaldık evin içinde artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbim kaybettiklerimizin yerini doldursun![]()
Evet bir de değer düştükten sonra hemen âdet olunuyor yani benim öyle olmuştu büyük ihtimalle yeni bir gebelik inşallah sağlıkla ilerler ❤benim ilk düşüğüm oldu onda da hemen sıfırlandı 1 ay tam doldu 30.günümde adet oldum ama şimdi böyle çıkınca şok olduk kürtajdan sonra 43 halde adet yok beta da çok yüksek
Öyle yapmaya çalışacağım ama insanın elinde değil rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok zor dönemlerdiRica ederim Amin inşallah Ama yani size bir tavsiye vermek istiyorum çok dikkat edin eğer gebelik varsa maalesef herşeyin başı stres korku önceden yaşadıklarınızı düşünmeyin sadece evladınıza odaklanın
İnşallah çok teşekkür ederimEvet bir de değer düştükten sonra hemen âdet olunuyor yani benim öyle olmuştu büyük ihtimalle yeni bir gebelik inşallah sağlıkla ilerler ❤