Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
31 Martta alındı bebeğim, doktoruma sormuştum kanama durduktan sonra girebilirsin demişti. Ama ben girmedim bir adet dönemi geçirmedende düşünmüyorum. Sağlık açısından sıkıntı olacağını düşündüğüm için değil, psikolojik olarak hazır hissetmiyorum.
31 Martta alındı bebeğim, doktoruma sormuştum kanama durduktan sonra girebilirsin demişti. Ama ben girmedim bir adet dönemi geçirmedende düşünmüyorum. Sağlık açısından sıkıntı olacağını düşündüğüm için değil, psikolojik olarak hazır hissetmiyorum.
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin benimde 22 Mart'ta alındı bebeğim çok zor bir durum psikolojik olarak daha iyileşemedim okadar küçük olmasına rağmen onun varlığını bilmek cok güzel bi duyguymuş şuanda da yokluğu çok koyuyor
Kimisi 15 diyor kimisi 20. Bence kanamanız bitince bi kaç gün bekleyin. Kendinizi hazır hissederseniz bi deneyin. önlem olarak prezervatif kullanın. Ama burdaki yorumlardan ziyade doktora danışın derim. Çünkü herkesin operasyonu farklı geçiyor.