• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan kaç hafta sonra adet oldunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi shdyv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

shdyv

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
146
39
13
35
Selamlar Kürtajdan kaç hafta sonra adet oldunuz benim 3 hafta oldu hiç göğüs ağrım falan yok merak ettim

Ben kürtajdan 2 ay sonrasında oldum ilk adetimi. Ama o da adet mi emin değilim hala adet olmama sebebiyle kontrole gittiğimde doktor vajinal ultrason yapmıştı. Rahim duvarları da imce adet olmazsın demişti daha ama o gün kanamam başladı adet kanamaso gibi sürdü bitti. Ama normalde göğüs ağrım olur her adet öncesi bundan böyle bir şey yaşamadım, doktorun dediğinden sebep adet mi de emin değilim ama bir ay sonrasında yinr vajinal ultrason sonucu aynı durumu yaşayınca doktor demek ki denk geldi tetikledi adet olmuşsundur falan dedi. Ayrıca adet olmasan bile kürtaj sonrası 4 5 aya kadar adet görmemek normal de dedi aynı zamanda

Selamlar Kürtajdan kaç hafta sonra adet oldunuz benim 3 hafta oldu hiç göğüs ağrım falan yok merak ettim
Merhaba ben kürtaj olduktan sonra 43. Günümde adet gördüm ilk 40-60 gün arası değişiyor genelde. Yoğunluk olarakta eski yoğunlukta gelmeyebilir kürtajdan sonra değişiyor biraz 2. Regliden sonra eski düzene dönmeye başlıyor

Merhaba ben kürtajlarımda 41 - 43. günlerde olmuştum ama 60a kadar normal diyorlar 40-60 gün aralığında olabiliyor

merhaba ben kürtajdan 37.günde adet oldum benimde hiç gögüs agrım falan olmadı hatta daha olmam sanıyordum direk oldum

Cevaplarınız için teşekkür ederim benim 3 hafta oldu biraz daha beklemek gerek ozaman

Tekrar gebe kalan varmı o kürtajdan ne kadar sonra oldu sizde

Back
X