• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra adet olmadım

bluedarkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
893
Puanlar
73
Kürtajımın 37. Günü adet olmadım. Hafif sarı beyaz opak akıntım var. İki gün önce gebelik testi de yaptım bişey çıkmadı. Normal mi acaba ?

Kürtajımın 37. Günü adet olmadım. Hafif sarı beyaz opak akıntım var. İki gün önce gebelik testi de yaptım bişey çıkmadı. Normal mi acaba ?
Bende zorunlu kürtaj oldum 9 nisanda yani dün 8 haftalıkken kalbi durmuş devamını ve tekrar hamile kalma durumumu tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum şuan acım taze belki ondan bi yanıt bulursan önden bilgilenmek isterim bende seninle

Bende zorunlu kürtaj oldum 9 nisanda yani dün 8 haftalıkken kalbi durmuş devamını ve tekrar hamile kalma durumumu tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum şuan acım taze belki ondan bi yanıt bulursan önden bilgilenmek isterim bende seninle
Bende korkuyorum canım inanki seni çok iyi anlıyorum bende bir düşük bir de kürtaj oldum 6 ay arayla şimdi istemiyorum ama bi yandan da oğluma bir kardeş olsun istiyorum

Kimse yok mu acaba
Merhaba bende 17 haftalık sonlandırdık iki ay adet gördüm son dört aydır göremeiyorum adetimi çok az oluyorum doktora gidip geliyorum ama halen düzelemedim yaşım 39 hamilelik istiyorum hiç çocuk yok

Merhaba bende 17 haftalık sonlandırdık iki ay adet gördüm son dört aydır göremeiyorum adetimi çok az oluyorum doktora gidip geliyorum ama halen düzelemedim yaşım 39 hamilelik istiyorum hiç çocuk yok
Hormon normal çıktı düzene girmesi için çabalıyorum

Normal. Bendede gecikmişti. O betahcgnin sıfırlanması gerekiyor adet görmek için ondan dolayı gecikiyor aslında. E birde her şey değişiyor hormonlar vs.

Bende hiç yok ilk gebeliğimdi kalp atışına kadar duydım ama devamı gelmedi bende çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

60 güne kadar normal diyorlar hormonların toparlanması kisiden kisiye degisiyormuş

Back
X