Kürtajdan sonra adet olmamak 40gün geçti

pamukkalp

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
7
1
6
37
Arkadaşlar sormak istediğim kürtajdan sonra 40 gün oldu hala hastalanmadım 33.gün korunmasız ilişki oldu ama ihtimal vermiyorum yumurtlama kürtajdan 2-3hafta sonra oluyor yazıyor Google da ..bu konuda deneyim yaşayan var mı ??? Özellikle kürtaj sonrası adet olmadan hamile kalan arkadaşlar dan yorum almak istiyorum

Ben kürtajdan 55 gün sonra ilk reglimi olmuştum. 40. Gün de yumurtlama görmüştüm.

Bende enfeksiyon olmadı ama en başta bana antibiyotik vermişti onu kullanmıştım o yüzden diye düşünüyorum. Ama çok sık regl olacak gibi ağrılarım oldu 2 ay boyunca

Bende enfeksiyon olmadı ama en başta bana antibiyotik vermişti onu kullanmıştım o yüzden diye düşünüyorum. Ama çok sık regl olacak gibi ağrılarım oldu 2 ay boyunca
Benimde oluyor tam oldum heralde diyorum bakıyorum tık yok.

Bende kullandım eve gelince ama sonrasında da bitmedi mantar oldum enfeksiyon oldum neler çektim hala devam ediyor çok kötü Allah kimseye yaşatmasın hayat kalitem sıfırlandı

Bende kullandım eve gelince ama sonrasında da bitmedi mantar oldum enfeksiyon oldum neler çektim hala devam ediyor çok kötü Allah kimseye yaşatmasın hayat kalitem sıfırlandı
Çok haklısınız hem sağlık açısından hem psikolojik açıdan zor bir dönem malesef

Back
X