KÜRTAJDAN SONRA GEBELİK

Nazlimu19_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
52
6
1
28
Merhabalar 09/05/2023 tarihinde boş gebelik nedeni ile küretaj oldum, daha sonralarında erken gebelik testlerim negatif çıkmıştı 17/06/2023 tarihinde tekrar test yaptığımda pozitif çıktı ve bugün 40. günüm regl olmadım gebelik olabilir mi ?

e test yapmışsın canım pozitif çıkmış

Evet yaptım canım ama doktorum kürtajdan dolayı pozitiftir diyor fakat ben 2-3 hafta önce yaptığımda negatif çıkmıştı o zaman da pozitif çıkması gerekiyordu değil mi mantıken
kontrole gittin mi? bu arada aynı zamanda kürtaj olmuşuz bende 9 mayıs da oldum hala regl olmadım

Evet yaptım canım ama doktorum kürtajdan dolayı pozitiftir diyor fakat ben 2-3 hafta önce yaptığımda negatif çıkmıştı o zaman da pozitif çıkması gerekiyordu değil mi mantıken
2 günde bir kan verin azalmıyor artıyorsa gebelik vardır. Hayırlısı olsun

kürtajdan sonra korunmadınız mı hiç

Kurtajdan sonra beta hcg hemen sıfırlanmıyor ama siz üst üste kan verin,eğer artış varsa pozitiftir. Inşallah bebisinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Erken gebelik testleri bozuk veya hatalı değil ise negatif çıkmış kürtajdan sonra sıfırlanmış demektir bu. Şimdi pozitif geldiğine göre yeni gebelik olabilir diye düşündüm. En yakın zamanda kan tahlili verin, 48 saat sonra ikinci kanı verin artış varsa yeni gebelik demektir. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah isteyen herkesin kucağı dolsun

erken gebelik testini 1 gün ara ile yaptım ikiside pozitif çıktı normal testte yapmıştım o da pozitif çıktı ancak 2 hafta önce yaptığımda negatifti

Ne yazıkki kese gözüktü ancak bebek gözükmedi ve kanamam başladı progesteron kullanımına başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…