- 19 Haziran 2023
- 52
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Nazlimu19_
-
e test yapmışsın canım pozitif çıkmışMerhabalar 09/05/2023 tarihinde boş gebelik nedeni ile küretaj oldum, daha sonralarında erken gebelik testlerim negatif çıkmıştı 17/06/2023 tarihinde tekrar test yaptığımda pozitif çıktı ve bugün 40. günüm regl olmadım gebelik olabilir mi ?
Evet yaptım canım ama doktorum kürtajdan dolayı pozitiftir diyor fakat ben 2-3 hafta önce yaptığımda negatif çıkmıştı o zaman da pozitif çıkması gerekiyordu değil mi mantıkene test yapmışsın canım pozitif çıkmış
kontrole gittin mi? bu arada aynı zamanda kürtaj olmuşuz bende 9 mayıs da oldum hala regl olmadımEvet yaptım canım ama doktorum kürtajdan dolayı pozitiftir diyor fakat ben 2-3 hafta önce yaptığımda negatif çıkmıştı o zaman da pozitif çıkması gerekiyordu değil mi mantıken
2 günde bir kan verin azalmıyor artıyorsa gebelik vardır. Hayırlısı olsunEvet yaptım canım ama doktorum kürtajdan dolayı pozitiftir diyor fakat ben 2-3 hafta önce yaptığımda negatif çıkmıştı o zaman da pozitif çıkması gerekiyordu değil mi mantıken
2 günde bir kan verin azalmıyor artıyorsa gebelik vardır. Hayırlısı olsun
Pozitif düşünün her zaman. Negatif düşünürseniz olumsuz şeyleri çekersiniz. Merak etmeyin, her şey güzel olacaktır.İnsan bir kere yaşayınca korku sarıyor
tabi yaklaşık 1 hafta sonra gittim temiz demişti doktorum, çok geçmiş olsun güzelim çok zorkontrole gittin mi? bu arada aynı zamanda kürtaj olmuşuz bende 9 mayıs da oldum hala regl olmadım
UmarımPozitif düşünün her zaman. Negatif düşünürseniz olumsuz şeyleri çekersiniz. Merak etmeyin, her şey güzel olacaktır.
kürtajdan sonra korunmadınız mı hiçMerhabalar 09/05/2023 tarihinde boş gebelik nedeni ile küretaj oldum, daha sonralarında erken gebelik testlerim negatif çıkmıştı 17/06/2023 tarihinde tekrar test yaptığımda pozitif çıktı ve bugün 40. günüm regl olmadım gebelik olabilir mi ?
hayırkürtajdan sonra korunmadınız mı hiç
Erken gebelik testleri bozuk veya hatalı değil ise negatif çıkmış kürtajdan sonra sıfırlanmış demektir bu. Şimdi pozitif geldiğine göre yeni gebelik olabilir diye düşündüm. En yakın zamanda kan tahlili verin, 48 saat sonra ikinci kanı verin artış varsa yeni gebelik demektir. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah isteyen herkesin kucağı dolsunMerhabalar 09/05/2023 tarihinde boş gebelik nedeni ile küretaj oldum, daha sonralarında erken gebelik testlerim negatif çıkmıştı 17/06/2023 tarihinde tekrar test yaptığımda pozitif çıktı ve bugün 40. günüm regl olmadım gebelik olabilir mi ?
UmarımKurtajdan sonra beta hcg hemen sıfırlanmıyor ama siz üst üste kan verin,eğer artış varsa pozitiftir. Inşallah bebisinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Hamilemisin cnm kürtajdan sonra regl olmadan mı hamile kaldın bende kürtajdan sonra ilk reglimi oldum şimdi denemeye başladıkBugün kan verdim beta'm 144 çıktıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?