Kürtajdan sonra geç adet olup uzun süren

gonlumunefendisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
56
21
88
30
Merhaba. 13 martta tek yumurta ikizlerimin kalbi durdu. Normal doğumla dünyaya geldiler sonra plesenta ayrılmadığı için kürtaj oldum. Kürtaj sırasında aşırı kanamamam olmus ve kanın tahliye edildiği torbayla çıktım kürtajdan.bir süre devam etti. 23 nişanda kırkım çıktı ve bir daha regl olmadım. Sonra ovulasyon testiyle takip edeyim dedim regl dönemlerini anlayabilmek için 2 haziranda yumurtlama yakaladım ancak 13 haziranda regl oldum. 4 gün sürdü 3 gün hiç olmadı ancak tekrar başladı 2 gün olmadı sonra dün gece tekrar kanamam geldi. Bu durumu yaşayan var mı. Bu durum tekrar hamile kalmamı geciktirir mi bilmiyorum

Bu ay düzensiz olacak elbette ama düzene girer kolay bir şey değil ki işlem görmüş rahim düzenden çıkmış önemli olan sonraki ay bende şuan ilk reglimj yaşıyorum ama sonrakini merak ediyorum işte zaman

Dün doktora gittim bi aksilik var mı diye. Rahminde pıhtılar birikmiş dedi antibiyotik ve Duphaston verdi bakalım nasıl olcak denemeye de başlayabilirsin dedi artık bakalım hakkımızda hayırlısı bide bu pıhtı çıktı başıma

Nisandan beri adet olmadınız dime yeni anladım gerçekten çok uzun sürmüş regl olamama süreniz benim 37 günde adet oldum , duphaston dediğiniz ilaç duydum çok iyiymiş inş sizede faydası olacak sonuçta bir kere hamile kaldıniz yine olacak hatta daha kolay yeterki iltihap almasın rahim inşallah bende sıkıntı çıkmaz adetteyim şuan perşembe gidecem

İnşallah çıkmaz gerçekten canı gönülden diliyorum sizin için verdi o ilacı da inşallah 15.-25. Gün kullanmam gerekiyormuş bakalım başlayacağım

İnşallah çıkmaz gerçekten canı gönülden diliyorum sizin için verdi o ilacı da inşallah 15.-25. Gün kullanmam gerekiyormuş bakalım başlayacağım
Teşekkür ediyorum inşallah bir gün mutlu haberlerle haber veririz birbirmize benim eşim yanımda olmadığı için başlayamıyorum ama size Allah kolaylık versin inşallah ilaçta fayda edecek sadece enfeksiyon küçük bir şey büyük bir şeye dönmeden halolacak bir şey inşallah

İnşallah güzel haberler nasip olur sağlıklı hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…