Kürtajdan sonra hala hamile kalamadim:(

mondschein87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
62
0
36
Almanya
Slm arkadaslar hepinize,

o kadar umutsuzumki hepinizin destegini ihtiacim var, heleki basindan bi düsük gecmis arkadaslarin tecrübesine daha cok ihtiacim var. Ben temmuzda hayatda en cok istedigim o cift cizigi gördüm, ama neyazikki sevincim kisa sürdü ve bir hafta sonra kanamayla bebegimi kaybetdim, ve kürtaj oldum. Internetde okadar arastirdimki, cogu hemen hamile kaliyor, ama ben 5ay gecmesine ragmen hala hamile kalamadim....:( okadar üzülüyorumki...ve en acisi bunu kimseye söyleyemiyorum...acaba doktorami gitsem...yardimci olabilirmi onuda bilmiyorum, sabrm bitdi tükendi resmen....

canım sakın moralini bozma bende pko vardı 2 3 ayda bir adet oluyordum sonra glifor kullanmaya basladım hamile kalmısım haberım yoktu ogrendıkten 1 hafta sonra bebegımın kalp atısları olmadıgı için kürtaj oldum glifor hapını bırakmadım kürtaj oldugum gün dahi içtim ve hiç korunmadım ardından hiç adet olmadam tekrar hamile kaldım şuan 6 bucuk aylık hamileyim Allah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inş. darısı senin başına ben sadece bir örneğim..

Slm arkadaslar hepinize,

o kadar umutsuzumki hepinizin destegini ihtiacim var, heleki basindan bi düsük gecmis arkadaslarin tecrübesine daha cok ihtiacim var. Ben temmuzda hayatda en cok istedigim o cift cizigi gördüm, ama neyazikki sevincim kisa sürdü ve bir hafta sonra kanamayla bebegimi kaybetdim, ve kürtaj oldum. Internetde okadar arastirdimki, cogu hemen hamile kaliyor, ama ben 5ay gecmesine ragmen hala hamile kalamadim....:( okadar üzülüyorumki...ve en acisi bunu kimseye söyleyemiyorum...acaba doktorami gitsem...yardimci olabilirmi onuda bilmiyorum, sabrm bitdi tükendi resmen....

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben de Eylül'de 6 haftalık bebeğimi düşürdüm. Doktor 1 ay korun istersen dedi korundum. Kasım ve Aralık'ta korunmadım ama gebelik oluşmadı. Bizim gibi kadınlar için limit 1 yıl çünkü hamile kalabiliyoruz. O nedenle sakin ol ve kürtaj sonrası korunmadığın ilk aydan itibaren 1 yıl dolunca telaşlan. İnşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun.

bende eylülde 10 haftalık bebeğimi kaybettim.korunmuyorum ama malesef daha bişi yok...
hamile birini görünce içim acıyor benimde şimdi 5 aylık olcaktı dıyorum üzülüyorum...
allah büyük isteyen herkese nasip eder inşallah.allah hepimize sabır versin...

canım sakın moralini bozma bende pko vardı 2 3 ayda bir adet oluyordum sonra glifor kullanmaya basladım hamile kalmısım haberım yoktu ogrendıkten 1 hafta sonra bebegımın kalp atısları olmadıgı için kürtaj oldum glifor hapını bırakmadım kürtaj oldugum gün dahi içtim ve hiç korunmadım ardından hiç adet olmadam tekrar hamile kaldım şuan 6 bucuk aylık hamileyim Allah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inş. darısı senin başına ben sadece bir örneğim..

Cnm tebrik ederim...ne kadar güsek bir umutsun sen yaaa...

Maşallah kuzucuna saglikla kavuş bebeğine....

Darısı hepimizin basına...

Slm arkadaslar hepinize,

Cnm malesefki yalnız degilsin...bende bebegimi 10 haftalıktan kaybettim...tek tesellim dusuk sonrasi hamile kalanların cok olması...

İnşallah tekrar Rabbim nasip eder.

cnm sen hic merak etme allaha tevekkül et sadece...
bak bende o örneklerden biriyyim...bende hamile kaldiktan 6 hafta sonra bebegim karnimda öldü vede kürtaj olmam gerekti...
ama su an 1 bucuk yasinda bir oglum var..yani sen hiic merak etme...
hamile kalamamanin kürtajla alakasi olamaz...

bende eylülde 10 haftalık bebeğimi kaybettim.korunmuyorum ama malesef daha bişi yok...
hamile birini görünce içim acıyor benimde şimdi 5 aylık olcaktı dıyorum üzülüyorum...
allah büyük isteyen herkese nasip eder inşallah.allah hepimize sabır versin...
Su bende 10 haftalikken kaybettim:(((

Sürekli kac hafta kac günlük olacaktı hesabı yapıyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun

hepinize tsk ederim insallah en kisa zamanda rabbim hepimize hayirli bir evlar verir insallah....ama iste sabir sabir sabir.... bazen cok zor oluyor...bi nevi icim rahatliyo böyle seyler duyunca...zaten beklemekten baska biseyde gelmez elimizden...

Gönlünüzü ferah tutun Allahım hayırlısı olduğunda nasip kısmet eder inşallah

bende iki hafta önce 6 haftalik bebegimi düsürdüm. ama kürtaja gerek kalmadi cünkü rahimde bisey kalmamisti. yani gec adet görmüs gibi oldum.
bende internet de düsük yapanlarin cok oldugunu okuyorum. hatta hic adet görmeden hamile kalanlar da cokmus.
arkadasimda düsük yapmisti, kürtajdan sonra bi kere adet gördü ve sonra hemen hamile kaldi. aslinda bu da nasip kismet. rabbim yazdiysa olur
bende hemen hamile kalmak istiyorum ama iste kaderimde varsa olur... yoksa olmaz... biraz da yumutlama dönemlerimizi takip etmemiz gerek sanirim.
cünkü biz esimle fazla ugrasmadan hemen hamile kaldim, eger yumurtlama dönemimi takip etmeseydim hala ugrasiyor olacaktim buna eminim..

Selamlar öncelikle şunu söyleyeyim bu forumları devamlı okumama rağmen hiç yazmamıştım ancak sizleri okuyunca yazmak istedim moral olsun umut olsun diye...
Ben ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durduğu için 8 haftalıkken kürtaj oldum. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve bu seferde 5 haftalıkken düşük yaptım. İnanılmaz zor günlerdi .. 9 ay hamile kalamaım doktorlar 1 yıl beklemek lazım bişey yapamayız kalabilirsin falan dediler. Neyse 9 ayın sonunda tekrar hamile kaldım ve şu an üç aylık şirin sağlıklı bir oğlum var. Yani umudunuz asla yitirmeyin Yaşanan acıların hepsi birer anı olarak kalacak inşallah..

Back
X