Kürtajdan sonra hamile kalamıyorum

ellyss

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
55
7
8
25
arkadaşlar 4 ay önce kürtaj oldum 2 ay korundum sonra ovulasyon testi yapmaya başladım 2 ay da ovulasyonda çift çizgiyi görmedim ama adet oluyorum düzenli her düzenli adet olan kadın yumurtluyor diye biliyorum 2 aydır neden çift çizgi görmedim hamile kalamıcam diye çok stres yapıyorum nolucak böyle

arkadaşlar 4 ay önce kürtaj oldum 2 ay korundum sonra ovulasyon testi yapmaya başladım 2 ay da ovulasyonda çift çizgiyi görmedim ama adet oluyorum düzenli her düzenli adet olan kadın yumurtluyor diye biliyorum 2 aydır neden çift çizgi görmedim hamile kalamıcam diye çok stres yapıyorum nolucak böyle

Ne olmuş yani bende düşükten 3 ay sonra hamile kaldım.
Normalde Dr lar kürtajdan 6 aydan hamile kalmaya bakın der geç kalmış birşey olmadığı gibi nasip bu işler stres ile zaten olmaz..
Spiralden sonra ilk hamileliğe düşük gözü ile bakılıyor ama normal sorunsuz hamilelik ve doğum yapanlar çok.
Yani nasip yani herşey vaktinde olması gerektiği zaman oluyor.
Rahat olun evvela..

Yumurtaların gelişmeden çatlıyor olabilir. Tekrar bi uzman doktora görün istersen

Ne olmuş yani bende düşükten 3 ay sonra hamile kaldım.
Normalde Dr lar kürtajdan 6 aydan hamile kalmaya bakın der geç kalmış birşey olmadığı gibi nasip bu işler stres ile zaten olmaz..
Spiralden sonra ilk hamileliğe düşük gözü ile bakılıyor ama normal sorunsuz hamilelik ve doğum yapanlar çok.
Yani nasip yani herşey vaktinde olması gerektiği zaman oluyor.
Rahat olun evvela..
Tabiki öyle Allah herşeyin hayırlısını versin ama insan işte kendini durduramıyor

Ben de öyle biliyordum fakat yumurtlamasan da adet görebiliyormuşsun. Yumurtlama problemin varsa prolaktin değerine bi baktır

Back
X