- 27 Aralık 2017
- 466
- 156
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kürtajdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım mart sonuda dogum olcak inşallahKizlar meraba yardimci olurmusunuz ben 8 haftq 4 gunlukken bebegimin kalp atisinin durmasi sebebiyle kurtaj oldum 23 ekimde ustunden 3 adet gordum simdi bebek istiyorum bu durumu yasayipta saglikli hamilelim geciren varmi lutfen yardim edin
Ben kürtajdan 10 ay sonra hamşle kaldım şubatta Doğumun inşallah hayırlısıyla bende 3 ay korunmuştum sonra olmadı 10.ayda oldu sen kafanı rahat tutmaya çalış olur inşallahKizlar meraba yardimci olurmusunuz ben 8 haftq 4 gunlukken bebegimin kalp atisinin durmasi sebebiyle kurtaj oldum 23 ekimde ustunden 3 adet gordum simdi bebek istiyorum bu durumu yasayipta saglikli hamilelim geciren varmi lutfen yardim edin
Ben kürtajdan sonra altı ay korunduk kendimi hazır hissetmiyordum çünkü korunmayı bıraktık ilk ayda hamile kaldım düşük tehlikem var bundada inşallah geçerKizlar meraba yardimci olurmusunuz ben 8 haftq 4 gunlukken bebegimin kalp atisinin durmasi sebebiyle kurtaj oldum 23 ekimde ustunden 3 adet gordum simdi bebek istiyorum bu durumu yasayipta saglikli hamilelim geciren varmi lutfen yardim edin
Insallah canim yaBen kürtajdan sonra altı ay korunduk kendimi hazır hissetmiyordum çünkü korunmayı bıraktık ilk ayda hamile kaldım düşük tehlikem var bundada inşallah geçer
2 kürtaj sonrası 3.ye hamileyim herşeyin yolunda olup olmadığı pazartesi belli olacak Allah yardımcımız olsun...
Insallah simdi kac kaftaliksinBende iki defa kürtaj oldum şimdi yine hamileyim bakalım inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam sağlıklı bir hamilelik geciririm inşallah. Sende üzülme tekrar hamile kalırsın morelini yüksek tutmaya bak
Kalbi durduNeden kurtaj oldun
6 haftalıkInsallah simdi kac kaftaliksin
Masallah darisi banaben 2 dükük 1 kürtajın ardından 7.ayımda hamile kaldım çok şükür doğumumu yaptım
Amin canim benim insallah en vok sitedigim bu herkz takar bu duyguyuBn de 16 ekimde 11 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Insallah sorunsuz bir bicimde hamile kalir saglikla dunyaya getiririz...