Kurtajdan sonra hamile kalan var mi ?

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
Kizlar meraba yardimci olurmusunuz ben 8 haftq 4 gunlukken bebegimin kalp atisinin durmasi sebebiyle kurtaj oldum 23 ekimde ustunden 3 adet gordum simdi bebek istiyorum bu durumu yasayipta saglikli hamilelim geciren varmi lutfen yardim edin

Kizlar meraba yardimci olurmusunuz ben 8 haftq 4 gunlukken bebegimin kalp atisinin durmasi sebebiyle kurtaj oldum 23 ekimde ustunden 3 adet gordum simdi bebek istiyorum bu durumu yasayipta saglikli hamilelim geciren varmi lutfen yardim edin
Ben kürtajdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım mart sonuda dogum olcak inşallah

Ben kürtajdan 10 ay sonra hamşle kaldım şubatta Doğumun inşallah hayırlısıyla bende 3 ay korunmuştum sonra olmadı 10.ayda oldu sen kafanı rahat tutmaya çalış olur inşallah

2 kurtajdan sonra 2 çocuğum oldu olur kafana takma

Ben kürtajdan sonra altı ay korunduk kendimi hazır hissetmiyordum çünkü korunmayı bıraktık ilk ayda hamile kaldım düşük tehlikem var bundada inşallah geçer

2 kürtaj sonrası 3.ye hamileyim herşeyin yolunda olup olmadığı pazartesi belli olacak Allah yardımcımız olsun...

Bende iki defa kürtaj oldum şimdi yine hamileyim bakalım inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam sağlıklı bir hamilelik geciririm inşallah. Sende üzülme tekrar hamile kalırsın morelini yüksek tutmaya bak

Bende iki defa kürtaj oldum şimdi yine hamileyim bakalım inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam sağlıklı bir hamilelik geciririm inşallah. Sende üzülme tekrar hamile kalırsın morelini yüksek tutmaya bak
Insallah simdi kac kaftaliksin

Hepinizden allah razi olsn insallah dua edin hayirli evlat olarak eli ayagi saglikli sihatli bi kiz bebegi olsun

ben 2 dükük 1 kürtajın ardından 7.ayımda hamile kaldım çok şükür doğumumu yaptım

Bn de 16 ekimde 11 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Insallah sorunsuz bir bicimde hamile kalir saglikla dunyaya getiririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…